ΠΑΝΣΥΦΙ: «Κάκο παραιτήσου»

Ανακοίνωσε εξέδωσε τα ξημερώματα ο ΠΑΝΣΥΦΙ, αφήνοντας σαφείς αιχμές για στήσιμο του παιχνιδιού και ζητώντας άμεσα την παραίτηση του Σάββα Κάκου. Αναλυτικά:

Εκλογική Συνέλευση ΤΩΡΑ!

Πολλοί ήταν αυτοί που μας κατηγόρησαν το Μάιο, όταν εκφράσαμε την προθυμία μας να δείξουμε ανοχή στη διοίκηση Σάββα Κάκου, με την προϋπόθεση αυτή να οδηγήσει το Σωματείο στην Εκλογική Συνέλευση του ερχόμενου Μάη, σε όσο το δυνατόν καλύτερη οικονομική κατάσταση.

Προφανώς είχαν δίκαιο. Διότι για νιοστή φορά, η διοίκηση Κάκου αποδείχτηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων. Το χθεσινό κάζο αποτελεί μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ένδοξη ιστορία της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Και ουδείς μπορεί να μας πείσει ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν προήλθε από «περίεργες» στοιχηματικές δραστηριότητες. Το γνωστό ρητό λέει ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να φαίνεται τέτοια. Ποιος μπορεί λοιπόν με σιγουριά να μας πει ότι το πρακτορείο στοιχημάτων του αδελφού του κ. Κασσιανού δεν έπαιξε ρόλο στον αποκλεισμό της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ;

Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος εξιλέωσης και κανένα άλλο ελαφρυντικό για τον τέως για μας πρόεδρο του Συλλόγου. Καλούμε τον κ. Κάκο να υποβάλει άμεσα την παραίτηση του και να προκηρύξει Εκλογική Συνέλευση εντός της επόμενης εβδομάδας. Τα παραμύθια περί απουσίας εναλλακτικής λύσης δεν περνάνε πια. Πόσο χειρότερα άλλωστε, μπορούν να γίνουν τα πράγματα; Τα περιθώρια ανοχής του ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΟΥ κόσμου έχουν εξαντληθεί. Τα αποθέματα υπομονής μας έχουν στερέψει.

Καλούμε όσους αγαπούν πραγματικά τον Φοίνικα να προσέλθουν μαζικά στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει σήμερα, για να διατρανώσουν την υποστήριξη τους στο αίτημα προκήρυξης Έκτακτης Εκλογικής Συνέλευσης, ούτως ώστε να διαφυλαχθούν οι ιδέες που εκφράζει το μεγαλύτερο Σωματείο αυτού του τόπου. Καλούμε επίσης την ομάδα νομικής υποστήριξης του Συλλόγου να φροντίσει ώστε οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της φετινής σεζόν να μπορούν να εισέλθουν στη Γενική Συνέλευση.

ΥΓ.1: Ο προπονητής της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ δε νοείται να εισέρχεται σε αντιδικίες με οπαδούς της ομάδας μας, ιδιαίτερα μετά από ένα τέτοιο στραπάτσο. Αν είχε το παραμικρό ίχνος τσίπας πάνω του ο κ. Κασσιανός, θα το βούλωνε και θα έσκυβε το κεφάλι.

ΥΓ.2: Η διοίκηση Σάββα Κάκου, στα δύο χρόνια που βρίσκεται στο πηδάλιο του Συλλόγου, δεν κατάφερε να προστατεύσει ούτε την ομάδα, ούτε τον κόσμο της. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Το βαρέλι είναι άπατο.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ