ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Μια ώρα αρχύτερα»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ με την οποία ζητά να οριστεί άμεσα Διοικούσα Επιτροπή και το υπό παραίτηση Δ.Σ να καλύψουν το ποσό του προϋπολογισμού. Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου νιώθει την υποχρέωση να επανέλθει στη χθεσινή του ανακοίνωση, διότι κάποιοι φαίνεται πως δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών, τις οποίες περνά το Σωματείο  μας.

Η υπό παραίτηση διοίκηση επιβάλλεται να αναθέσει τις τύχες του Συλλόγου σε μια διοικούσα επιτροπή κοινής αποδοχής και να επισπεύσει την έκτακτη Εκλογική Συνέλευση. Δεν μπορεί η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ να παραμείνει ακυβέρνητη μέχρι τις 13 Αυγούστου. Κάτι τέτοιο θα σημαίνει πως η νέα διοίκηση θα αναλάβει στις 14 Αυγούστου, στην πλέον νεκρή περίοδο του καλοκαιριού, δύο βδομάδες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα με τους αγώνες ενάντια σε Ομόνοια και Απόλλωνα. Μέσα σε αυτές τις δύο βδομάδες η νέα διοίκηση θα κληθεί να βρει προπονητή, ο οποίος θα έχει ακόμα λιγότερο χρόνο για να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές και να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Ας μείνουν στην άκρη λοιπόν, οι υποκριτικές επικλήσεις στο Καταστατικό του Συλλόγου και ας ξεμπερδεύουμε από αυτή την τραγική κατάσταση μια ώρα αρχύτερα.

Υπενθυμίζουμε τους παραιτηθέντες τη δέσμευσή τους στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση για συνολικό προϋπολογισμό -μαζί με τους διακανονισμούς για οφειλές στο κράτος και σε παλιούς ποδοσφαιριστές- για τη φετινή περίοδο στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Είναι υποχρέωσή τους λοιπόν, να καλύψουν και το τελευταίο σεντ πάνω από αυτό το ποσό, έστω και μετά την παραίτησή τους. Δεν θα δεχτούμε να ξαναγίνουμε στο ίδιο έργο θεατές, με προέδρους να αποχωρούν και να αφήνουν πίσω τους ζημιές εκατομμυρίων ευρώ.

ΥΓ.1: Ο Σύνδεσμος διοργανώνει πάρτυ υπέρ της νομιμοποίησης της χρήσης φωτοβολίδων το Σάββατο, 3 Αυγούστου, στις 11:00 στο οίκημά του στα Πολεμίδια, με ζωντανή μουσική.

ΥΓ.2: Την Κυριακή, 4 Αυγούστου,  στις 16:00 στα γήπεδα της Μουτταγιάκας διοργανώνεται τουρνουά φούτσαλ εις μνήμην του Χρίστου Ευαγόρου. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. θα συμμετάσχει με δική του ομάδα στο τουρνουά και καλεί όλους τους ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ να τιμήσουν τον αδικοχαμένο αδελφό μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ