Ανεβαίνει το χρέος

Στα 13 εκατομμύρια ήταν το χρέος σύμφωνα με τη νυν Διοίκηση τον περασμένο Μάη, ποσό που αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ μετά τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων. Από τη στιγμή που τα έσοδα είναι μηδαμινά και το χέρι μπήκε και πάλι βαθιά στην τσέπη για κάποιους ποδοσφαιριστές, ενώ ακολούθησε ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Γκέφλε, καταλάβει κανείς ότι το χρέος μόνο… πάνω πηγαίνει.

Στο μεσοδιάστημα από το Μάη μέχρι σήμερα η ομάδα μας πώλησε στο εξωτερικό τους Λαβόρδε και Ρέζεκ, αλλά μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων πήγε σε περσινές υποχρεώσεις του σωματείου απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Και ενώ οριοθετήθηκε ενάμιση εκατομμύριο Ευρώ για το φετινό μισθολόγιο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται κοντά στα δυόμιση εκατομμύρια. Ένα μεγάλο συμβόλαιο, αυτό του Κάλβο, αφαιρέθηκε καθώς ο ποδοσφαιριστής αποδεσμεύτηκε από την ομάδα μας, και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανάλογες περιπτώσεις στο επόμενο διάστημα έτσι ώστε να ελαφρυνθεί το μισθολόγιο.

Είναι και τα κριτήρια που πλησιάζουν απειλητικά, και η 15ήμερη «αργία» του Σωματείου δυσκολεύει την κατάσταση ως προς τους διακανονισμούς που πρέπει να υπάρξουν για να είμαστε εντάξει με τα κριτήρια. Όπως είπαμε, τα έσοδα αυτό το διάστημα, πλην των εσόδων από τα εισιτήρια διαρκείας, ήταν μηδαμινά, αφού η μπουτίκ παραμένει κλειστή, το πρώτο Ευρωπαϊκό παιγνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών ενώ ο αποκλεισμός από την Γκέφλε στέρησε από το σωματείο μας κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ