Οχαγιόν, να η ευκαιρία

Μετά την φυγή Λαμπάν, Σκοπελίτη και Σπατάτσιο, ουσιαστικά και οι τρείς θέσεις της μεσαίας γραμμής είναι διεκδικήσιμες από μια εξάδα ποδοσφαιριστών. Οι πλείστοι είναι νεαποκτηθείς (Μαραγκός, Μαρσίνιο, Γκριγκαλασβίλι, ξένος αμυντικός χαφ) ενώ μόνο δύο (Αλέξα, Οχαγιόν) συνεχίζουν από την περσινή χρονιά.

Και αν ο Νταν Αλέξα έδωσε αρκετά δείγματα γραφής, ο Οχαγιόν παραμένει ένα ερωτηματικό μιας και στις λίγες του συμμετοχές κατάφερε σε κάποιες να διαπρέψει και σε άλλες να υστερήσει. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που την διετία 2010-2011 πέτυχε 17 (!!!) γκολ με την φανέλα της Ασντοντ Ισραήλ, ωστόσο στην σύντομη του θητεία με τον φοίνικα στο στήθος, φανέρωσε περισσότερο δημιουργικές ικανότητες.

Ο Ισραηλινός μέσος έχει τις ικανότητες να πάρει ακόμα και φανέλα βασικού αν πάρει συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια του, ενώ η ομάδα μπορεί να επωφεληθεί από τα πολύ καλά κτυπήματα στημένων φάσεων αλλά και από το γεγονός ότι διαθέτει την κάθετη πάσα. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε κυρίως δίπλα στον αμυντικό χαφ, προσφέροντας ύψος και καλή κυκλοφορία της μπάλας στις καλές του ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ