Ο Τσάντο και ο επιθετικός

Σε αναζήτηση επιθετικού ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώνει τον Ρομπέρτο Κολαούτι βρίσκεται η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με την διοίκηση. Η κάθε πλευρά έθεσε τις προϋποθέσεις της και μελετούν τις διάφορες περιπτώσεις που προτείνονται.

Μια εξ΄ αυτών είναι και η περίπτωση του Τσάντο που απεχώρησε από την ΑΕΚ Λάρνακας αφού πρώτα πρόλαβε και έδωσε τα διαπιστευτήρια του στο κυπριακό κοινό. Με 9 γκολ σε 16 συμμετοχές ο Τσάντο σίγουρα θα ενδιέφερε τις μεγάλες ομάδες.

Οι πληροφορίες μας δεν κάνουν λόγο για οικονομική διαφορά μεταξύ Ανόρθωσης και  Τσάντο αλλά για ολοκληρωμένη συμφωνία που θα προχωρήσει μόνο αν πει το ναι η τεχνική ηγεσία. Το δίλημμα του Χριστάκη Κασσιανού είναι το γεγονός ότι τα στοιχεία του Τσάντο τα έχει βρει και με το παραπάνω στο πρόσωπο του μεγάλου αποκτήματος Ρομπέρτο Κολαούτι.

Ο πρώτος στόχος για την κάλυψη του δεύτερου επιθετικού είναι άλλος και κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για καλής πάστας ποδοσφαιριστή που αν τελικά τελεσφορήσουν οι προσπάθειες τότε θα αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα μετά τα απανωτά κτυπήματα με Παβίσεβιτς, Κολαούτι, Δημητρίου και Μάκο. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι η περίπτωση του Τσάντο μπήκε στο συρτάρι και θα ξαναβγεί όταν δεν τελεσφορήσουν οι προσπάθειες με τον μεγάλο στόχο.

Αυτή την στιγμή, ο προπονητής μας ψάχνει επιθετικό ο οποίος πέραν από τα τελειώματα να διαθέτει ταχύτητα και να μπορεί να καλύψει εν ώρα ανάγκης την θέση του δεξιού πλάγιου επιθετικού. Να μπορεί να αγωνιστεί δηλ. σε σύστημα 4-4-2 πλάι από τον Κολαούτι ή ακόμη και σε σύστημα 4-2-3-1 όπου εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του να μπορεί να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις την αντίπαλη άμυνα. Στοιχεία που διέθετε ο Τσέχος Γίαν Ρέζεκ που είναι υπό μεταγραφή στην Κίνα.

Τις τελευταίες ώρες έπαιξε εκ νέου το όνομα του Ισραηλινού Αμάσια. Οι ψηλές του απαιτήσεις όμως ναυάγησαν ξανά τις συζητήσεις με την διοίκηση να κινείται σε άλλες περιπτώσεις , χωρίς πλέον την πίεση του κόσμου αφού τα 4 τελευταία αποκτήματα που προαναφέραμε επανέφεραν το καλό κλίμα και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο της διοίκησης.

Φέτος, με βάση τα νέα δεδομένα, ήρθαν παίκτες εγνωσμένης αξίας και ποιότητας που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας μέσα στα οικονομικά πλαίσια που τέθηκαν και περιμένουμε ότι και για τον έτερο επιθετικό η διοίκηση θα δουλέψει με τον ίδιο τρόπο, όπως στις προηγούμενες μεταγραφές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ