Να μην γκρεμίσουμε όσα κτίσαμε

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Κατανοώ την πικρία, την αγανάκτηση, το θυμό, την απογοήτευση, την ντροπή, τον εξευτελισμό του κάθε Ανορθωσιάτη. ΟΜΩΣ το καράβι πρέπει να συνεχίσει. ΟΧΙ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Σε τι φταίει η Διοίκηση; Μήπως δεν στελέχωσε την ομάδα; Μήπως δεν τρέχει τα χρέη και τα κριτήρια; Μήπως η Διοίκηση ήταν στο αγωνιστικό χώρο; Για όνομα του Θεού, για όλα φταίει ο Κάκος; Αν φύγει αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που έδωσε τα πάντα για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ τότε διαιρωτούμαι ποιος; Τα πειράματα Κούσιου, Χαραλάμπους, Πίττα, εκτόξευσαν τα χρέη, και τα ραβασάκια από την ΟΥΕΦΑ είναι καθημερινά και αμείλικτα (Μιντελσπροπ, Μεδινα, κονσίστρε, Σεϊρου, Περόνε, Μάντζιος και τόσοι άλλοι).

Επειδή έχω το θάρρος της γνώμης μου ο αποκλεισμός οφείλεται κατά 100% στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία. Εκτιμώ το γεγονός ότι ο Χριστάκης, ένα γνήσιο παιδί, ανέλαβε την ευθύνη και είμαι βέβαιος ότι το ήθος του η αξιοπρέπεια του θα τον ωθήσουν να πάρει γενναίες αποφάσεις.

Μπορώ να κάνω κριτική της τεχνικής ηγεσίας (δεν ρίσκαρε με παιγνίδι πρωτοβουλίας άλλα προτίμησε την μαζική άμυνα, δηλαδή στηρίχθηκε στην αχίλλειο πτέρνα μας. Μετά το 2-0 όπου υπήρχε χρόνος έπρεπε να επιτεθεί με ρίσκο (Οκκας- Κάλβο). Υπάρχουν και ελαφρυντικά όπως ο πλαστικός χλοοτάπητας, δύο αναπάντεχοι τραυματισμοί, η μη 100% αγωνιστική ετοιμότητα.

Όμως όλα αυτά είναι παρελθόν πιστεύω ότι το ρόστερ μας είναι άριστο. Εάν έχουμε την δυνατότητα οικονομικά και βρούμε ένα προπονητή πρωταθλητισμού χωρίς να θέσει θέμα ξηλώματος της ομάδας (όχι ότι ο Χριστάκης δεν μας κάνει εξάλλου έκτισε την ομάδα με σπουδαίες μεταγραφές), ΟΜΩΣ σε κάθε στραβό αποτέλεσμα θα αμφισβητείται).

Η ιδέα Λέβι –Κολαούτι είναι συζητήσιμη.

Α.Α

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ