«Μυστήριο» η μη χρησιμοποίηση Ζόρζε

Σε ένα φιλικό παιγνίδι που είναι η πρόβα τζενεράλε της ομάδας πριν το πρώτο Ευρωπαϊκό παιγνίδι, να χάνεις 3-0 στο ημίχρονο από μία ομάδα που πριν 10 ημέρες άρχισε την προετοιμασία της και να μην βάζεις στο παιγνίδι τον τρίτο σου κεντρικό αμυντικό, τότε μόνο ερωτήματα δημιουργούνται για τον κόσμο της ομάδας. Τελικός απολογισμός πέντε «κομμάτια» με το ίδιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αλλά καμία πρόθεση στο τελευταίο παιγνίδι πριν την Ευρώπη να δούμε επί χάρτου και τον Ζόρζε.

Όπως αναφέραμε πριν το παιγνίδι, χθες ήταν η ευκαιρία του Χριστάκη Κασσιανού να δοκιμάσει πρόσωπα και καταστάσεις εν όψει Ευρώπης. Τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο από παιδαριώδη λάθη, αυτόματα σημαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την άμυνα. Για αυτό υπήρχε το παιγνίδι, για να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε καταστάσεις. Και άποψή μας είναι ότι το δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να αγωνιστεί ο Ζόρζε για να διαπιστώσει και ο προπονητής αν ένα άλλο αμυντικό δίδυμο από εκείνο που άρχισε το παιγνίδι, μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα στην αμυντική γραμμή, κάτι που δεν έγινε.

Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν «κρύβεται» κάτι άλλο πίσω από αυτή την κίνηση, αλλά η ομάδα φανέρωσε πρόβλημα ταχύτητας στο κέντρο της άμυνας. Δεν ξέρουμε αν θα προκύψει και κάποια άλλη μεταγραφή, αλλά το πρόβλημα ταχύτητας στους κεντρικούς αμυντικούς μας δεν πρόκειται να διορθωθεί, όση ποιότητα και αν έχουν. Και από τη στιγμή που οι περισσότερες ομάδες του χρόνου θα μας παίζουν όπως χθες ο Απόλλωνας, δηλαδή στην κόντρα με γρήγορες αντεπιθέσεις, ίσως να απαιτείται ακόμα μία προσθήκη στην άμυνα, αυτή ενός γρήγορου κεντρικού αμυντικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ