Μεταγραφικές διεργασίες στο… παρασκήνιο – Τα ονόματα

Μπορεί να μπήκαμε και επίσημα στην αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα να έχει δώσει την Πέμπτη τον πρώτο της αγώνα για φέτος, αλλά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα υπάρξουν και άλλες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ 16 ξένοι-κοινοτικοί, και δικαιούμαστε ακόμα μία θέση για να συμπληρώσουμε τις 17. Ο Χριστάκης Κασσιανός προσανατολίζεται στην απόκτηση ακόμη ενός αμυντικού, καθώς η φετινή χρονιά θα είναι ακόμη μεγαλύτερη με τέσσερα παιγνίδια επιπλέον στο πρωτάθλημα, ενώ όπως φάνηκε μέχρι σήμερα η ομάδα χρειάζεται ένα γρήγορο κεντρικό αμυντικό.

Μετά τον επαναληπτικό με τη Γκέφλε, αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στα μεταγραφικά, ίσως και νωρίτερα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ακόμη δεν είναι σίγουρο το μέλλον τους στην ομάδα, όπως οι Κάλβο και Οχαγιόν. Μάλιστα για τον πρώτο, υπάρχουν οι φήμες ότι θα κουνήσει μαντήλι το ερχόμενο διάστημα, ακόμη και για άλλην ομάδα στην Κύπρο ή επιστροφή του στην Ισπανία. Για τον Ισραηλίτη, υπάρχει ένα φιλολογικό ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, όμως το προτιμότερο είναι να παραμείνει στην ομάδα καθώς μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις. Εξελίξεις και για αυτό το θέμα θα έχουμε μετά την ερχόμενη Πέμπτη.

Πάντως, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Χριστάκης Κασσιανός έχει στα υπόψη του και κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης, κάτι που σχετίζεται και με την περίπτωση Τόνι Κάλβο. Ο Ισπανός έχει ένα από τα ψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα, και η διοίκηση δεν θα έλεγε όχι στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή ακόμη και χωρίς να πάρει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα, μόνο και μόνο για να γλυτώσει το συμβόλαιο και να φέρει στη θέση του κάποιον άλλο που θα αμείβεται με λιγότερα.

Το σίγουρο είναι ότι μπορεί να αρχίσαμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει σταματήσει. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αναμένεται να δούμε κάποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, και το ιδανικό θα ήταν να ολοκληρωθούν το συντομότερο για να μπορέσει ο Χριστάκης Κασσιανός να δουλέψει απρόσκοπτα με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ