Κλεφτές ματιές στην Πολωνία

Ορατό είναι το ενδεχόμενο η ομάδας μας να γνωρίζει τον αντίπαλό της στον τρίτο προκριματικό γύρο, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, μιας και Piast και Qarabağ FK διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 18:30 στο Gliwice. Οι Πολωνοί θα παρατάξουν τον ενθουσιασμό που συνοδεύει τον πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορία τους, ενώ οι Αζέροι καλούνται να διαφυλάξουν το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν μια καλή εικόνα στην Κυριακάτικη πρεμιέρα του Πολωνικού πρωταθλήματος, η οποία τους απέφερε τους τρες βαθμούς, όντας ιδιαίτερα δημιουργικοί επιθετικά, αλλά αδύναμοι αμυντικά. Το μεγάλο αστερί της Piast, ο Ισπανός επιθετικός Ruben Jurado βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση μιας και βρήκε δίκτυα απέναντι στην Cracovia, έχοντας ως συμπαραστάτη τον Πολωνό μέσο Podgorski.

Οι Αζέροι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τις εγχώριές τους υποχρεώσεις, ωστόσο την περασμένη Πέμπτη έδειξαν να είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τους αντιπάλους τους. Αναμφίβολα θα στηριχθούν στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Richard που μετρά ήδη 2 γκολ σε 3 αγώνες στο Europa League, αλλά και στους νεαποκτηθέντες επιθετικούς Leroy George και Nikoloz Gelashvili.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ