Είναι και κριτήριο παραμονής

Ο υπερπληθυσμός σε κάποιες θέσεις καθώς και τα μεγάλα συμβόλαια κάποιων ποδοσφαιριστών στην ομάδα, έχουν ως αποτέλεσμα τις σκέψεις αποδέσμευσης, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κάποιων για να μειωθεί το μισθολόγιο. Θέση των διοικούντων είναι ότι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών θα υπάρξουν αν έρθει πρόταση από άλλη ομάδα ή αν οι ίδιοι βρουν άλλο σταθμό για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Το μόνο κριτήριο όμως δεν είναι το οικονομικό, αλλά και το αγωνιστικό. Τα επερχόμενα παιγνίδια, αρχής γενομένης αύριο με την Γκέφλε, θα δώσουν μία καλή εικόνα στον Χριστάκη Κασσιανό για κάποιους ποδοσφαιριστές και αν αυτοί οι ποδοσφαιριστές δείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην ομάδα, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες σκέψεις για παραμονή τους ή όχι στην ομάδα.

Αν πάρουν από τα μαλλιά τις όποιες ευκαιρίες τους δοθούν, τότε πολύ πιθανόν ο Χριστάκης Κασσιανός να θελήσει την παραμονή τους στην ομάδα, ασχέτως αν διατηρούν κάποια μεγάλα συμβόλαια. Στα πόδια τους είναι λοιπόν η ευκαιρία για να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ