Γρίφος η ενδεκάδα

Περισσότερα ερωτηματικά, παρά απαντήσεις φαίνεται να δημιούργησε στον Χριστάκη Κασσιανό το ψεσινό φιλικό, μιας και τόσο το σκορ, όσο και η αγωνιστική συμπεριφορά της πλειοψηφίας των ποδοσφαιριστών, δεν ήταν τα αναμενόμενα. Υπό άλλες συνθήκες, ο προπονητής θα μπορούσε να προβεί σε σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα, ωστόσο την δεδομένη στιγμή ενδεχομένως να μην προβεί σε πειράματα και να εμπιστευτεί την πλειοψηφία των έντεκα που ξεκίνησαν τον ψεσινό φιλικό.

Θα αποφύγουμε να αναφερθούμε ονομαστικά σε αυτούς που υστέρησαν, αλλά μπορούμε να αναφέρουμε αυτούς που ξεχώρισαν, ή τουλάχιστον επιβίωσαν, του ναυαγίου. Οι Λαϊφης και Θεοδώρου ξεχώρισαν για το καθαρό μυαλό και την ωριμότητα των μεταβιβάσεών τους, ο Φοφανά ήταν δραστήριος και κινητικός, ενώ οι Αβραάμ και Κολαούτι ήταν οι μόνοι που συμμετείχαν σε τελικές προσπάθειες.

Μέσα σε όλα αυτά αν προσθέσουμε την γρήγορη αλλαγή του Οχαγιόν και την απουσία του Γκριγκαλασβίλι, τότε ουδείς μπορεί να κάνει προβλέψεις για το τι θα δούμε την επόμενη Πέμπτη απέναντι στους Σουηδούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ