Γκέφλε – Ανόρθωσις 4 – 0: Αίσχος και ντροπή!

Καταστροφή! Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγραφεί το στραπάτσο της Σουηδίας. Μόνο ντροπή και αηδία προκαλεί αυτό το συνοθύλευμα που θέλει να ονομάζεται Ανόρθωσις.

Τα πολλά και μεγάλα λόγια για προσοχή στον αντίπαλο έφεραν αντίθετα αποτελέσματα. Η Ανόρθωσις φοβήθηκε υπερβολικά τους Σουηδούς και δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος, ωστόσο κατάφεραν να… πετύχουν μόνο ένα γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, η Ανόρθωσις αποσύροντας το Μαραγκό και περνώντας τον Οχαγιόν υποτίθεται θέλησε να γίνει πιο απειλητική και να εκμεταλλευτεί τα στημένα της. Το 2-0 όμως με το απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ του Φαλτσέτας, χάλασε κι άλλο το παιχνίδι για μας.

Στα εφιαλτικά λεπτά που ακολούθησαν, οι Σουηδοί βαρούσαν από παντού. Σε μια απίστευτη φάση στο 87′, δίχως προφανή λόγο βγάλαμε όλη την ομάδα μπροστά και στην αντεπίθεση η Γκέφλε ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς.

Στην επόμενη φάση, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα. Οι Σουηδοί πέτυχαν το 4ο γκολ που τους έστειλε στον 3ο προκριματικό και μας στον αγύριστο!

Αίσχος και ντροπή για όλους τους πρωταγωνιστές αυτής της κατάντιας. Από τους διοικούντες μέχρι τους παίχτες, μαζί και όλους εμάς που τους ανεχόμαστε. Είστε η ντροπή της Ανόρθωσης και της Αμμοχώστου και καλά κάνετε να μην τις ξαναπιάσετε στο στόμα σας. Αρκετά. Σπίτια σας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ