Φιλικό που θυμίζει επίσημο παιγνίδι

Το σημερινό φιλικό με τον Απόλλωνα (19:30) στο Αντώνης Παπαδόπουλος, είναι η πρόβα τζενεράλε της ομάδας μας για το πρώτο Ευρωπαϊκό παιγνίδι απέναντι στη Γκέφλε την ερχόμενη Πέμπτη στη Λάρνακα. Το παιγνίδι είναι φιλικό, ο Απόλλωνας βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του, αλλά η δική μας η ομάδα θα πρέπει να δει το σημερινό αγώνα με ύφος… επίσημου παιγνιδιού, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει το Ευρωπαϊκό ταξίδι.

Ο Χριστάκης Κασσιανός έκανε τις δοκιμές του στην Ολλανδία, και σήμερα θα παρατάξει εντεκάδα Ευρώπης, για να αποκτήσει η ομάδα λίγη περισσότερη ομοιογένεια. Η φετινή Ανόρθωση είναι μία νέα ομάδα που χτίζεται και πάλι σχεδόν από την αρχή, και είναι δεδομένο ότι είναι πολύ νωρίς για να παρουσιαστεί στη μέγιστη ετοιμότητα. Στα παιγνίδια με τη Γκέφλε όμως, την πρόκριση θα πρέπει να την πάρουν η εμπειρία και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας, απέναντι στην πολύ πιο έτοιμη από εμάς Σουηδική ομάδα.

Όπως προαναφέραμε, είναι η τελευταία ευκαιρία του Χριστάκη Κασσιανού να προβάρει σε παιγνίδι εντεκάδα Ευρώπης, κάτι που σίγουρα δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτο. Ο κόσμος αναμένεται να έχει μαζική παρουσία στο Αντώνης Παπαδόπουλος, μετά τις μεταγραφικές κινήσεις των τελευταίων εβδομάδων, καθώς θα δει για πρώτη φορά από κοντά τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα, μαζί και το μεγαλύτερο όνομα που ήρθε, αυτό του Γκονζάλο Γκαρσία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ