Ετοιμάζει αλλαγές ο Χριστάκης

Το σενάριο ο Χριστάκης Κασσιανός να πραγματοποιήσει αλλαγές σε σχέση με την αρχική ενδεκάδα που παρέταξε στο φιλικό μας με τον Απόλλωνα, είναι απόλυτα λογικό. Η ομάδα μας έδειξε τρομερές αμυντικές αδυναμίες στην άμυνα και κακή σύνδεση στο χώρο του κέντρου, με αποτέλεσμα να δεχθούμε την πεντάρα.

Ενόψει Γκέφλε, ο προπονητής μας καλείται να αλλάξει την τραγική αυτή εικόνα, ούτως ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Άξιο απορίας ήταν το γεγονός πάντως πως ο κ. Κασσιανός παρά την άσχημη αμυντική παρουσία που είχαμε στο φιλικό, κράτησε για 81 λεπτά την ίδια τετράδα (Άντιτς, Λαΐφης, Γκάλαμαζ, Παβίσεβιτς), ρίχνοντας 9 λεπτά πριν το τέλος τον Μάκο στη θέση του Λαΐφη.

Είναι πολύ πιθανό να έχουμε αλλαγή στο κέντρο της άμυνας, με τον Ζόρζε να είναι παρτενέρ του Παβίσεβιτς στην άμυνα.

Αλλαγές αναμένεται να έχουμε και στο χώρο του κέντρου, με τον Μάκο ή ακόμη και το νεαρό Ζαχαρία Θεοδώρου να διεκδικούν θέση στο πλάι του Αλέξα. Ο Ελλαδίτης μέσος όμως έχει προβάδισμα απέναντι στου Κύπριου ταλαντούχου χαφ, λόγω εμπειρίας. Θέση διεκδικεί και ο Μόσε Οχαγιόν.

Στα επιθετικά άκρα, ο Φοφανά έχει… κλειδωμένη τη μια από τις δύο θέσεις. Ο αφρικανός άσος φαίνεται να αποδίδει καλύτερα από αριστερά κι έτσι “εμποδίζει” την χρησιμοποίηση του Αβραάμ. Στα δεξιά διεκδικούν θέση οι Σουσιάν, Οκκάς, Μαρσίνιο ακόμη και ο Οχαγιόν, ως απομακρυσμένο όμως σενάριο.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείται να χρησιμοποιηθεί από την αρχή ο Γκονζάλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε κανονικά προετοιμασία με την Μακάμπι, η οποία φέτος αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ κι έτσι από πλευράς φυσικής κατάστασης, είναι έτοιμος.

Τέλος, δεν αποκλείεται να δούμε τον Κολαούτι να ξεκινά τον αγώνα, καθώς ο Γιάννης Οκκάς, παρόλο που ήταν σε όλα τα ματς μαχητικός, εντούτοις δεν κατάφερε να σκοράρει σε κανένα από τα πέντε φιλικά.

Όλα αυτά ασφαλώς θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες μέρες και αναμένουμε πλέον με ανυπομονησία το τι θα δούμε στο γήπεδο, ελπίζοντας πως η σφαλιάρα από τον Απόλλωνα έχει αφυπνήσει άπαντες στο στρατόπεδο της Μεγάλης Κυρίας…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ