Ανεπίτρεπτο τέτοια χάλια στα επίσημα

Η πεντάρα στο φιλικό με τον Απόλλωνα προσγείωσε απότομα τον κόσμο μας μετά τον ενθουσιασμό του από τις τελευταίες μεταγραφές, συντριβή η οποία μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική  για την ομάδα μας αν πάρουμε τα σωστά μηνύματα. Αποδείχτηκε, ξανά, στην πράξη πως ποδόσφαιρο δεν παίζει μόνο η ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Αν ήταν έτσι τα πράγματα, τότε θα είχαμε πάρει πολλούς τίτλους σε αυτά τα χρόνια της ξηρασίας.

Δεν θα αναλύσουμε τι είδαμε και τι δεν είδαμε από το παιγνίδι της Παρασκευής. Όλοι πολύ ή λίγο συμφωνούν για τις αδυναμίες που έδειξε η ομάδα, μία μόλις εβδομάδα πριν το πρώτο μας Ευρωπαϊκό παιγνίδι. Ο προπονητής της ομάδας έχει τώρα μπροστά του μερικές ημέρες να μελετήσει ξανά και ξανά το παιγνίδι, και μαζί με τους ποδοσφαιριστές του να προσπαθήσουν να παρουσιάσουν μία άλλη Ανόρθωση την ερχόμενη Πέμπτη.

Αν παρουσιάσουμε τα ίδια χάλια, τότε αναπόφευκτα θα έρθει ακόμη μία σφαλιάρα στην Ευρώπη, και κανείς δεν γνωρίζει τι θα μας επιφυλάσσει η συνέχεια. Να μην προτρέχουμε όμως. Εμείς θέλουμε να δούμε την Πέμπτη τους ποδοσφαιριστές να ματώνουν για τη φανέλα, και όχι να αγωνίζονται λες και είναι αγγαρεία. Η Γκέφλε είναι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό πιο έτοιμη από εμάς, για αυτό και πρέπει να προσπαθήσουμε διπλά και τριπλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν ένας Απόλλωνας με δέκα ημέρες προετοιμασία μας έριξε πεντάρα, αν παρουσιάσουμε τις ίδιες αδυναμίες τότε θα χαθεί και αυτή η Ευρωπαϊκή προοπτική.

Έτσι, αναμένουμε σκληρή δουλειά από προπονητή και ποδοσφαιριστές μέσα στην εβδομάδα για να διορθώσουν τα χάλια και τις αδυναμίες που δείξαμε στον αγώνα της Παρασκευής, και να δούμε μία Ανόρθωση όπως όλοι μας ονειρευόμαστε να βλέπουμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ