«Δικαιολογημένα άλλα περίμενε και άλλα είδε ο κόσμος»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου ο οποίος αναφέρθηκε στο φιλικό της Παρασκευής αλλά και στον επερχόμενο αγώνα με την Γκέφλε. Για το φιλικό, ο κ. Αλεξάνδρου ανέφερε ότι δικαιολογημένα ο κόσμος άλλα περίμενε και άλλα είδε, ενώ για τον αγώνα της Πέμπτης ανέφερε ότι είμαστε  πεπεισμένοι ότι θα βγάλουμε στοιχεία που θα μας οδηγήσουν στο στόχο της πρόκρισης. Αναλυτικά:

Για την συντριβή από τον Απόλλωνα:

«Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. Ολοκληρώθηκε όπως ολοκληρώθηκαν και τα υπόλοιπα. Έκανε αίσθηση η έκταση του σκορ και δικαιολογημένα ο κόσμος άλλα περίμενε και άλλα είδε. Στα τέσσερα φιλικά δεν σταθήκαμε στα αποτελέσματα. Ο προπονητής δοκίμασε κάποια πράγματα ενόψει του αγώνα με την Γκέφλε. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε δύο γκολ από καθαρά ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών μας. Πληρώσαμε ατομικά και παιδαριώδη λάθη. Στην πορεία οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να γυρίσουν το παιχνίδι και αυτό το πληρώσαμε. Το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του 90λεπτου. Ο προπονητής είδε τα λάθη όπως και οι παίκτες. Πληγώθηκε ο εγωισμός τους. Άρχισε η δουλειά για να βελτιωθούν και να διορθωθούν κάποια πράγματα. Κόντρα στην Γκέφλε, θα διεκδικήσουμε ένα σκορ που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης μας».

Για το που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα και τον αγώνα με Γκέφλε:

«Να μην το κάνουμε μεγάλα θέμα. Απλά, δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Ας μην κολλήσουμε σε αυτό. Το ζητούμενο είναι να προετοιμαστούμε για το καλύτερο δυνατό. Είναι αρκετά τα εναντίον μας δεδομένα που υπάρχουν. «Είναι το ότι δεν θα έχουμε γεμάτο το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Επίσης, το ότι δεν είμαστε έτοιμοι στο βαθμό που θα θέλαμε. Είναι πολύ πιο έτοιμη ομάδα η Γκέφλε που έχει 20 επίσημα παιχνίδια. Επίσης έχουμε αρκετούς τραυματίες που δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα. Κάποιοι δεν έχουν ενσωματωθεί και κάποιοι δεν μπορούν να υπολογίζονται για το αρχικό σχήμα. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Είμαστε η Ανόρθωση και θα βρούμε τις λύσεις. Θα πάμε με στόχο την πρόκριση..Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βγάλουμε στοιχεία που θα μας οδηγήσουν στο στόχο της πρόκρισης. Αυτά είναι η αυτοσυγκέντρωση, η δύναμη και το πάθος». 

Για τα προβλήματα τραυματισμών:

«Δημητρίου και Σιέλης είναι εκτός. Ο Κάλβο δύσκολα θα προλάβει, ενώ ο Γκριγκαλασβίλι έχει σφίξιμο. Για τον Αβραάμ ελπίζουμε να μπει κανονικά σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα. Από κει και πέρα είναι οι ποδοσφαιριστές που είναι ανέτοιμοι. Πρόκειται για τους Σοσιάν, Γκαρσία, Κολαούτι και Μάκο». 

Για τα επεισόδια:

«Έγιναν πολλά και άσχημα πράγματα. Η Αστυνομία πρέπει να ασχοληθεί με την πρόληψη των επεισοδίων. Θα μπορούσαν να προλάβαιναν το κακό. Ήταν φανερό ότι κάποιοι δεν ήρθαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ήρθαν για να κάνουν επεισόδια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ