Δείγματα δουλειάς στις στημένες φάσεις

Ο Χριστάκης Κασσιανός φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις στημένες φάσεις και στο χθεσινό φιλικό είδαμε κάποιους από τους αυτοματισμούς που προσπαθεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές. Καταρχήν η πρώτη μας πρόταση επιβεβαιώνεται από την πρώτη φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε να παίρνουν θέση στην αντίπαλη περιοχή πέντε ποδοσφαιριστές και ένας έκτος να καραδωκεί εκτός μεγάλης περιοχής. Στην συγκεκριμένα περίπτωση ο Οχαγιόν σημαδεύει το δεύτερο δοκάρι σε μια προσπάθεια να τροφοδοτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή που δεν έκανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι.

stimeno1

Από παρόμοια ενέργεια ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο, με ένα όμιλο ποδοσφαιριστών να κινούνται στο πρώτο δοκάρι, απομονώνοντας τον Οκκά εντελώς μόνο στο δεύτερο. Η κίνηση των ποδοσφαιριστών μας παρασύρει τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού, ξεχνόντας τον αρχηγό στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος στη συνέχεια της φάσης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καρνέζη.

stimeno3

Σε μια άλλη περίπτωση, ο Οχαγιόν εκτελεί πλασαριστά το κόρνερ και αφού συνδυάστηκε με τον Φοφανά επιχείρησε σέντρα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Αλέξα νικά το τεχνητό οφσάιντ κινούμενος στην αντίθεση κατεύθυνση με αυτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, βγαίνοντας τετ-α-τετ με τον Καρνέζη.

stimeno2

Για τις περιπτώσεις που οι ποδοσφαιριστές μας μπορούν να απειλήσουν με απευθείας κτύπημα την αντίπαλη εστία, ο Χριστάκης Κασσιανός φαίνεται να καταλήγει στα δυνατά σουτ των Άντιτς και Μαραγκού, αλλά και στο τεχνικό κτύπημα του Οχαγιόν.

stimeno4

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ