Δεν μας έκανε ο Πάμπος κύριε Κάκο…

Τις χειρότερες μέρες της ιστορίας της ζει από χθες η Ανόρθωση, μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από μία μικρομεσαία ομάδα της Σουηδίας. Ένα 4-0 που θα γραφτεί στα πρακτικά της ιστορίας ως το μεγαλύτερο ρεζίλεμα στα 102 χρόνια ζωής μας. Σε ένα παιγνίδι, όπου για 90 λεπτά ο προπονητής της ομάδας Χριστάκης Κασσιανός δεν έκανε καμία αλλαγή στην τακτική της ομάδας, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, πέραν από το να αλλάξει πλευρές στους Γκαρσία και Φοφανά στα φτερά της επίθεσης στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.

Και όμως, αυτό το ρεζίλεμα μπορούσε να αποφευχθεί, αν τον Μάη η διοικούντες έκαναν τη μόνη σωστή κίνηση που μπορούσαν να κάνουν, δηλαδή να διατηρήσουν τον Πάμπο Χριστοδούλου στον πάγκο της ομάδας. Δεν μας έκανε όμως. «Ήθελε» αρκετά χρήματα, λες και είναι αρκετά περισσότερα από όσα αμείβεται ο Κασσιανός (που δεν δουλεύει αμισθί όπως ανέφεραν οι διοικούντες, για άλλους λόγους). Δεν μας έκανε γιατί θα ήθελε να φύγουν αρκετοί ποδοσφαιριστές (λες και δεν έφυγε το 70% της ομάδας ούτως ή άλλως). Δεν μας έκανε γιατί θα ήθελε πολλές μεταγραφές (θυμίστε μας πόσες μεταγραφές κάναμε μέχρι σήμερα).

Οι λόγοι που δεν έμεινε ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν έχουν καμία σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι, ούτε με το οικονομικό. Όλοι ξέρουμε τί κοροϊδία έπεσε τον Μάη στο πρόσωπο του Κύπριου τεχνικού από τον κ. Κάκο. Εδώ, ο κύριος χρηματοδότης της ομάδας, ο κ. Πουλλαίδης ήθελε τον Πάμπο να παραμείνει, αλλά όχι, έπρεπε να γίνει αυτό που ήθελαν κάποιοι άλλοι. Εμείς εδώ στο Anorthosis24, κάναμε «πόλεμο» για να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, επιχειρηματολογώντας περί αυτού. Ο άνθρωπος καταλάβει από ποδόσφαιρο. Με λιγότερα χρήματα, θα δημιουργούσε ομάδα που θα λειτουργούσε ως ΟΜΑΔΑ. Όχι όμως, δεν μας έκανε…  Με τον Πάμπο Χριστοδούλου στον πάγκο, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια θα βλέπαμε τέτοια αδιαφορία όπως αυτή που δείξαμε χθες. Δυστυχώς δεν θέλαμε τον Πάμπο, γιατί ζήτησε το αυτονόητο. Να είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα.  Δεν μας έκανε ο Πάμπος γιατί ήθελε να φέρει τους «δικούς» του. Ε, ΑΥΤΟΣ θα ήταν ο προπονητής, με τους ανθρώπους που ξέρει και μπορεί να δουλέψει, θα δούλευε, όχι τους δικούς σας.

Αυτό δεν μπορούσε να περάσει σε κάποιους, και τόσο απλά, χάσαμε από τα χέρια μας τον άνθρωπο που θα μπορούσε να αναμορφώσει την ομάδα μας… Το πείραμα Χριστάκη Κασσιανού απέτυχε. Ο Πάμπος ακόμη δεν βρήκε ομάδα. Ας το ακούσουν λοιπόν οι επόμενοι που θα αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, γιατί το χαρτί Σάββα Κάκου κάηκε. Μόνος του το έκαψε, στην τελευταία ευκαιρία που είχε στην προεδρία της ομάδας, αφού πρόλαβε και το έκαψε αρκετές φορές τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά χθες, κάηκε για τα καλά. Προτίμησε τα κουμπαριλίκια και τις φιλίες. Η Ανόρθωση δεν είναι η φιλία του καθενού όμως. Το ότι ο Χριστάκης Κασσιανός είναι ένας αγνός Ανορθωσιάτης, το ξέρουμε. Δεκάδες χιλιάδες είναι οι αγνοί Ανορθωσιάτες όμως…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ