«Δεν επαναπαυόμαστε»

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στη Γκέφλε αλλά και τις δύο υποψήφιες αντιπάλους μας στον επόμενο γύρο, εφόσον ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε στο Αντώνης Παπαδόπουλος, καθώς επίσης και στις μεταγραφικές διεργασίες της ομάδας.

Για τον επαναληπτικό με Γκέφλε:

Ο κ. Αλεξάνδρου ανέφερε πως θα πάμε στη Σουηδία με κάθε σοβαρότητα αλλά και μελετημένοι για να ολοκληρώσουμε ότι αρχίσαμε στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Τόνισε πως τα τελευταία  χρόνια πληρώσαμε αρκετά πράγματα από αντιπάλους μικρότερης εμβέλειας από τη δική μας ομάδα. Για τους τραυματίες, ανέφερε πως Σιέλης και Δημητρίου δεν θα είναι στην αποστολή, αλλά οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή και ίσως δούμε διαφορετική 18άδα, ακόμη και 11άδα, αλλά όπως είπε αυτό είναι καθαρά θέμα προπονητή.

Για το πρώτο παιγνίδι:

Για το 3-0 του πρώτου παιγνιδιού, ανέφερε πως αυτό που χαροποίησε τον Χριστάκη Κασσιανό είναι ότι αυτά που δούλεψε στις προπονήσεις, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και οι ποδοσφαιριστές ήταν πειθαρχημένοι και ακολούθησαν το πλάνο και τις οδηγίες του προπονητή. Ανέφερε πως δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να γίνει απειλητικός ενώ εμείς εκμεταλλευτήκαμε τα δυνατά μας σημεία και πως αυτό χαροποίησε όλους στο προπονητικό τιμ. Πρόσθεσε πως η ομάδα σκάουτινγκ ετοίμασε dvd μίας ώρας από φάσεις επτά παιγνιδιών που έδωσε η Γκέφλε και αφορούσαν την αμυντική και επιθετική της λειτουργία και έγινε ανάλυση από τον προπονητή για ότι αφορούσε τον αντίπαλο,  έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές μας να γνωρίζουν τι θα βρουν μπροστά τους. Τόνισε πως αυτό θα γίνει και για το παιγνίδι του επαναληπτικού, καθώς όπως είπε δεν υπάρχει εφησυχασμός στην ομάδα μας. Ανέφερε πως είχαμε και άλλα εμπόδια όπως απουσίες ποδοσφαιριστών ενώ η ομάδα δεν ήταν έτοιμη από πλευράς φυσικής κατάστασης ούτε από πλευράς ομοιογένειας, προσθέτοντας όμως ότι θα υπάρχει βελτίωση από μέρα σε μέρα.

Για το βουβό Αντώνης Παπαδόπουλος:

Για τις άδειες κερκίδες στο πρώτο παιγνίδι, ανέφερε πως ήταν μία πολύ άσχημη εμπειρία και αυτό που το έζησαν δεν θέλουν να το ξαναζήσουν. Τόνισε πως αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο και όλοι κατάλαβαν τη διαφορά ενός βουβού Αντώνης Παπαδόπουλος από ανάλογα Ευρωπαϊκά παιγνίδια όπου το γήπεδο ήταν γεμάτο. Δεν είχαμε τη δύναμη του Αντώνης Παπαδόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά. Είναι ευχής έργο, πρόσθεσε, να εξαντλήσουμε την ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων από φέτος.

Ενδιαφέρον κόσμου για Σουηδία:

Ο κ. Αλεξάνδρου ανέφερε πως υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από τον κόσμο για να συνοδεύσει την ομάδα στη Σουηδία, και υπάρχει αισιοδοξία ότι η ναυλωμένη πτήση θα είναι γεμάτη και η ομάδα θα έχει την υποστήριξη του κόσμου στον επαναληπτικό.

Για τη μεταγραφολογία:

Όσον αφορά στις μεταγραφικές διεργασίες, ο κ. Αλεξάνδρου ανέφερε πως η μεταγραφολογία δεν θα σταματήσει μέχρι και την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Τόνισε πως δεν αποκλείεται περαιτέρω ενίσχυση, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι σε προχωρημένο στάδιο είτε αφορά να έρθει κάποιος ποδοσφαιριστής είτε να φύγει.

Για τον επόμενο γύρο:

Τέλος, σε ότι αφορά την κλήρωση για τον επόμενο γύρο, ανέφερε πως θα μπορεί να σχολιάσει καλύτερα όταν πάρουμε την πρόκριση την ερχόμενη Πέμπτη. Θεωρεί όμως ότι υπήρχαν και πιο εύκολες αλλά και πιο δύσκολες κληρώσεις, και η κατασκοπία θα ξεκινήσει άμεσα άσχετα αν δεν πήραμε την πρόκριση ακόμα για τον επόμενο γύρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ