Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Κασσιανός

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της ομάδας στη Λεμεσό, στα γήπεδα των ακαδημιών, με τον Χριστάκη Κασσιανό να μην ανοίγει τα χαρτιά του για την εντεκάδα που προτίθεται να παρατάξει την Πέμπτη στη Σουηδία απέναντι στην Γκέφλε.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα των ακαδημιών μας στη Λεμεσό καθώς υπάρχει τεχνητός χλοοτάπητας, όπως και την Πέμπτη στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός με Γκέφλε. Προπόνηση στη Λεμεσό θα γίνει και αύριο, για να εξοικειωθούν οι ποδοσφαιριστές μας στις συνθήκες που θα συναντήσουν στη Σουηδία.

Στα της προπόνησης τώρα, όπως σας αναφέραμε ο Χριστάκης Κασσιανός δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την 11άδα. Πραγματοποιήθηκε ένα δίτερμα με δύο ομάδες των 12 ποδοσφαιριστών, και αυτοί που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις ήταν οι Γρηγόρης Μάκος και Ζαχαρίας Θεοδώρου, με τον πρώτο να δείχνει έτοιμος για θέση στην εντεκάδα, και το δεύτερο ότι μπορεί να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή αν του ζητηθεί. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αδάμος Χατζηγεωργίου. Στην προπόνηση βρέθηκαν περίπου 100 φίλοι της ομάδας μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ