Δεκαπέντε τυχεροί θα βρεθούν στο πρώτο ευρωπαϊκό!

Δεκαπέντε φίλοι της ομάδας θα έχουν την τύχη να βρεθούν σε VIP θέσεις στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Αντώνης Παπαδόπουλος, που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Πώς γίνεται αυτό;

Από αύριο Παρασκευή, θα διατίθεται έναντι €10 λαχνός στον κόσμο. Δεκαπέντε άτομα από τους φίλους της Μεγάλης Κυρίας που θα αγοράσουν τους συγκεκριμένους λαχνούς, θα κληρωθούν ώστε να βρεθούν στο Αντώνης Παπαδόπουλος την ημέρα του αγώνα, ανάμεσα στα μέλη του ΔΣ της ομάδας που θα δικαιούνται είσοδο στο γήπεδο.

Η πώληση των λαχνών λήξει στις 16 του μήνα, ημέρα Τρίτη, ενώ η κλήρωση θα γίνει την επομένη, Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 13:00 το μεσημέρι, στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Πρωτότυπη και ομολογουμένως έξυπνη ιδέα, στην προσπάθεια του Σωματείου να αυξήσει τα έσοδά του. Ίσως στην κλήρωση όμως θα έπρεπε αυτόματα να συμπεριληφθούν για τα 5 εισιτήρια οι κάτοχοι των διαρκείας και για τα άλλα 10 οι κάτοχοι των λαχνών, ως μια ένδειξη επιπλέον εκτίμησης σε όσους ανανεώνουν έγκαιρα τις κάρτες διαρκείας τους, αυξάνοντας τις πιθανότητες τους να βρεθούν στο Αντώνης Παπαδόπουλος την 18η Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι αύριο πρωί, Παρασκευή 05 Ιουλίου 2013 θα αρχίσει η διάθεση εισιτηρίων, υπό μορφή εισφοράς των €10, για τον εντός έδρας αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18 Ιουλίου 2013 στις 8μμ, κεκλεισμένων των θυρών μετά από απόφαση της ΟΥΕΦΑ.Παρόλα αυτά, ζητούμε τη στήριξη και τη βοήθεια των φιλάθλων μας έτσι ώστε να μειώσουμε την οικονομική ζημιά αυτής της εξοντωτικής τιμωρίας. 

 Εις ένδειξη εκτίμησης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου έχει αποφασίσει όπως εκπροσωπηθεί από ολιγομελή αντιπροσωπεία στον αγώνα και όπως αριθμός δεκαπέντε (15) θέσεων από όσες δικαιούται η ομάδα μας για το εν λόγω παιχνίδι, κληρωθούν ανάμεσα στους φιλάθλους της ομάδας μας που θα αγοράσουν το εισιτήριο αυτό. Η προπώληση θα λήξει την Τρίτη 16 Ιουλίου το βράδυ και η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία του Σωματείου την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 13:00 και θα είναι ανοικτή για το κοινό, ενώ οι τυχεροί αριθμοί θα ανακοινωθούν άμεσα. Οι τυχεροί θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσουν με το Σωματείο μας για να έχουν δικαίωμα εισόδου στον αγώνα, παρουσιάζοντας το τυχερό εισιτήριο και την ταυτότητα τους. 

Καλούμε τον κόσμο μας να αγκαλιάσει αυτή την ενέργεια, να στηρίξει οικονομικά το Σωματείο και να βοηθήσει με το δικό του τρόπο την ομάδα. 

Σημεία προπώλησης 
ONLINE ΣΤΟ WWW.ANORTHOSIS.COM
ΛΑΡΝΑΚΑ: Περίπτερο «Το Πρωτότυπο» Γρίβα Διγενή 3 (απέναντι από Ερυθρό Σταυρό), τηλ. 24651212
ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.
ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι – Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.
 
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ