Αργεί η συνεδρία – Τα σενάρια

Σχεδόν πέντε ώρες πάνε από την ώρα που ξεκίνησε η συνεδρία του Δ.Σ. Πέντε ώρες είναι κάτι παραπάνω από… πολλές, για μία «αμετάκλητη απόφαση» του Σάββα Κάκου για να παραιτήσει από την Προεδρία της ομάδας.

Όπως σας αναφέραμε από χθες, ο Σάββας Κάκος κάνει σκέψεις παραμονής στην Προεδρία του Σωματείου, και το γεγονός  ότι η συνεδρία ακόμη να τελειώσει μετά από τόσες ώρες, προδικάζει ότι οι συζητήσεις των μελών του Δ.Σ θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για παραμονή του Κάκου αλλά και των υπολοίπων, που θα ήθελαν να συνεχίσουν. Μάλιστα, κάποια… κατευθυνόμενα ηλεκτρονικά μέσα άρχισαν ήδη τη μετάδοση πληροφοριών για κάποια αλλαγής στάσης του Σάββα Κάκου.

Φυσικά, γνωρίζουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου απαιτεί την παραίτησή τους, και θα είναι πραγματικά δύσκολο να πάρουν απόφαση παραμονής, αλλά ποτέ δεν ξέρεις… Πάντως, ο Ανδρέας Παντελή ενδιαφέρεται για να αναλάβει την Προεδρία, αλλά με την προϋπόθεση ότι κανείς από τα υφιστάμενα πρόσωπα δεν θα παραμείνει στην ομάδα. Και δεν μιλάμε μόνο για το Δ.Σ, αλλά και για άλλες θέσεις στο σωματείο. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και εμείς αναμένουμε στο ακουστικό για το αποτέλεσμά της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ