ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κάνει σκέψεις παραμονής ο Κάκος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Anorthosis24, ο Σάββας Κάκος κάνει σκέψεις παραμονής στην προεδρία του Σωματείου, παρά την όλη κατακραυγή γύρω από το πρόσωπό του μετά και τον χθεσινό ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Γκέφλε.

Αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα για το μέλλον κάποιων στην ομάδα μας, καθώς είναι προγραμματισμένη συνεδρία του Δ.Σ της ομάδας. Είναι όμως με έκπληξη που μαθαίνουμε τις πληροφορίες για τις σκέψεις του Σάββα Κάκου, καθώς είναι μαύρο πρόβατο για τον κόσμο της ομάδας. Γιατί να θέλει να παραμείνει στην Προεδρία του Σωματείου;

Εμείς απαιτούμε την αποχώρηση του από τα διοικητικά της Ανόρθωσης, έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για άλλα άτομα που θα μπορέσουν να βοηθήσουν ουσιαστικά την Ανόρθωση. Δεν θα μας παραξένευε και αποχώρηση, για λόγους ευθιξίας, του Χριστάκη Κασσιανού «αναλαμβάνοντας» την ευθύνη για τον αποκλεισμό, έτσι ώστε κάποιοι άλλοι που έχουν μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης να αποποιηθούν των ευθυνών τους. Άλλωστε, το ξανάδαμε αυτό το έργο.

Ελπίζουμε ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική και ο Σάββας Κάκος θα παραιτηθεί από την ηγεσία του σωματείου. Περισσότερα για τις προθέσεις του θα διαφανούν αύριο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ