ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Και άλλος συνδυασμός για να αναλάβει την Ανόρθωση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Anorthosis24.net, πέραν του ενδιαφέροντος Ανδρέα Παντελή, υπάρχει και άλλη διάδοχος κατάσταση για τα διοικητικά της ομάδας μας εάν και εφόσον η απόφαση του τωρινού Δ.Σ είναι για να παραιτηθούν. Τα άτομα που εξέφρασαν τον ενδιαφέρον να βγουν μπροστά και να βγάλουν το σύλλογο από το τέλμα που το οδήγησε ο Σάββας Κάκος και οι συνεργάτες του, διετέλεσαν σε παλαιότερα συμβούλια και επιτροπές.

Πρόκειται για νέα άτομα άφθαρτα με διάθεση και θέληση να προσφέρουν στην Ανόρθωση και έμαθαν την Ανόρθωση πρωταγωνίστρια και όχι κομπάρσο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εμπλακούν στα διοικητικά είναι ο σύλλογος να οδηγηθεί σε εκλογική συνέλευση και να γίνει ο απαραίτητος οικονομικός έλεγχος γιατί ουδείς του δεν θέλει να κληρονομήσει την αποτυχία και τα χρέη που δημιούργησαν οι κακοί χειρισμού του νυν προέδρου. Θέση τους είναι πως ουδείς από τους πρωτεργάτες των Νοεμβριανών του 2008 έχει θέση στην Ανόρθωση και πως αυτή πρέπει να αφήσει πίσω το παρελθόν και στις πράξεις πέρα από τα λόγια. Μέλη του εν λόγω συνδυασμού διατηρούν και άριστες σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο και με τον Τιμουρ Κετσπάγια.

Όπως πληροφορούμαστε, ο αριθμός ατόμων αυτής της διαδόχου κατάστασης είναι περισσότερα από 15 άτομα, από όλες τις επαρχίες της Κύπρου, ενώ πίσω τους βρίσκονται πολύ περισσότερα άτομα που μπορούν να προσφέρουν. Οι συζητήσεις του συνδυασμού αυτού είναι συνεχείς, και σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάρχει προγραμματισμένη συνάντησή τους απόψε,

Περισσότερα στο Anorthosis24 αργότερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ