7 + 1 λόγοι για να παραιτηθείτε

7 + 1 λόγοι για να παραιτηθεί το Δ.Σ…

1. Παραβήκατε την εντολή της Γενικής συνέλευσης. Τα χρέη που εσείς οι ίδιο παρουσιάσατε ενώπιων των μελών είναι οριακά βιώσιμα και αντί να ακολουθήσετε κατά γράμμα την εντολή που σας δόθηκε χαράξετε την δική σας πεπατημένη γραμμή της αλόγιστης σπατάλης με την ελπίδα της διάκρισης.

2. Ο κόσμος  δεν σας εμπιστεύεται και είναι καζάνι που βράζει. Οργή λαού φωνή θεού λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Είναι κρίμα και άδικο να παίζετε με τον κόσμο και με την δική σας ακεραιότητα.

3. Παρά τους τριγμούς στις τάξεις του, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ τον Μάη σας έδωσε στήριξη για ένα χρόνο. Αυτή η στήριξη πλέον χάθηκε οπόταν ούτε στο οργανωμένο ούτε στο ανοργάνωτο κομμάτι του κόσμου έχετε ερείσματα.

4. Για την υστεροφημία και τα ιδανικά της ομάδας, είναι κοινό μυστικό πλέον πως σε κάθε αποτέλεσμα μη λογικό η ψιθυρολογία δίνει και παίρνει. Καιρός λοιπόν με τις παραιτήσεις να σταματήσει και αυτή η ψιθυρολογία και να ξεκινήσει κάτι υγιές από την αργή κτισμένο σε σωστές βάσεις.

5. Για τους ποδοσφαιριστές, όταν ξέρουν πως τα αφεντικά τους είναι στο μάτι του κυκλώνα, εάν δεν καταφέρετε να τους εμπνεύσετε τότε η αδιαφορία θα επικρατήσει και στις τάξεις τους.

6. Για τα διαρκείας, είναι δεδομένο πλέον πως με εσάς στο τιμόνι του συλλόγου τα διαρκείας δεν πρόκειται να πάρουν την άνω φόρα. Ήδη ορισμένοι ρωτούν αν γίνεται να το επιστρέψουν.

7. Για ένα νέο όραμα και μια καινούργια ελπίδα, πλέον είναι της πάσης αποδεκτό ότι δεν μπορείτε να συσπειρώσετε τον κόσμο. Η καραμέλα της ενότητας πάει ,έλειψε, και όσο για αυτή της Αμμοχώστου είστε ανάξιοι να την χρησιμοποιείται πλέον. Όπως είπε και ένας θρύλος επ’ ονόματι  Τιμουρ Κετσπάγια, είστε παραμυθάδες.

8. Για να καταφέρουμε επιτέλους να δούμε τον σύλλογο εκεί που του αξίζει, με στόχους πρωταγωνιστικούς και με κόσμο μονιασμένο. Να μπει ξανά στην λεωφόρο των επιτυχιών όπως μας είχε συνηθίσει για 20 και πλέον χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ