Απογευματινό το φιλικό σήμερα

Την τρίτη της φιλική αναμέτρηση, σε σύνολο τεσσάρων επί Ολλανδικού εδάφους, δίνει σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας. Συγκεκριμένα, στις 17:30 ώρα Κύπρου (16:30 τοπική ώρα) αντιμετωπίζει την OHL LUEVEN, ομάδα της Προ-Λιγκ του Βελγίου. Ο σημερινός μας αντίπαλος, που βρίσκεται επίσης σε στάδιο προετοιμασίας, είχε τερματίσει δέκατος στην κορυφαία βελγική κατηγορία, κατά την περίοδο που μας πέρασε.

Απορίας άξιον, είναι να δούμε αν ο Χριστάκης Κασσιανός επιλέξει χοντρικά την ίδια 11άδα με αυτή που ξεκίνησε και στο προηγούμενο φιλικό, κάτι που θα καταδεικνύει ότι κατέληξε στο βασικό του σχήμα. Δεν αποκλείεται βέβαια να ανακατέψει την τράπουλα θέλοντας να δει πως ανταποκρίνονται και άλλοι παίχτες απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, “φυλάγοντας” αυτούς που προορίζει ως βασικός για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα, αλλά και την πρόβα τζενεράλε την ερχόμενη Παρασκευή, κόντρα στον Απόλλωνα.

Σημασία ακόμα έχει τι θα κάνει ο προπονητής μας στην γραμμή κρούσης της ομάδας. Ο Ρέζεκ πλέον αποτελεί παρελθόν – απομένουν τα τυπικά – και οι επιλογές στη θέση του φορ είναι – για την ώρα πάντα – ανάμεσα σε Κολαούτι και Οκκά. Είναι όμως έτοιμος ο Αργεντίνος να αναλάβει το ρόλο του ή θα επιστρατευθεί ο αειθαλής Κύπριος διεθνής; Η απάντηση, το απόγευμα στις 17:30.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ