ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΟΣΜΟΥ: Μην παραχωρήσετε το ΠΑΠ στον Απόλλωνα για την Ευρώπη

Μετά τα χθεσινά έκτροπα στο Αντώνης Παπαδόπουλος, που ξεκίνησαν οι οπαδοί του Απόλλωνα οι οποίοι ήρθαν στη Λάρνακα προετοιμασμένοι για πόλεμο, τίθεται μεγάλο θέμα για την παραχώρηση του Αντώνης Παπαδόπουλος στον Απόλλωνα για τα Ευρωπαϊκά του παιγνίδια. Χθες, κινδύνεψαν ζωές γιατί κάποιοι από τη Λεμεσό ήρθαν στο γήπεδο για οτιδήποτε άλλο εκτός από ποδόσφαιρο, αφού έκαναν την εμφάνιση τους μετά που άρχισε το παιγνίδι, και το αποτέλεσμα είναι ένας δικός τους οπαδός να βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση από εγκαύματα δευτέρου βαθμού.

Η Ανόρθωση τα τελευταία χρόνια παραχωρεί το Αντώνης Παπαδόπουλος σε ομάδες που το γήπεδό τους δεν πληροί τα κριτήρια για Ευρωπαϊκούς αγώνες. Πέρσι το παραχώρησε στην ΑΕΛ ενώ προηγουμένως το παραχώρησε στην ΑΕΚ. Η αλήθεια να λέγεται, οι οπαδοί των δύο αυτών ομάδων δεν προκάλεσαν το οτιδήποτε στους χώρους του γηπέδου της ομάδας μας, αλλά αυτό αλλάζει πλέον σε ότι αφορά την ομάδα του Απόλλωνα.

Οι διοικούντες της Λεμεσιανής ομάδας όφειλαν να έχουν στο μυαλό τους το ενδεχόμενο των επεισοδίων από τους οπαδούς της ομάδας τους, οι οποίοι ήρθαν στη Λάρνακα για να προκαλέσουν επεισόδια και να αμαυρώσουν ένα φιλικό παιγνίδι, κάτι το οποίο κατάφεραν στην εντέλεια. Αυτοί οι οπαδοί, δεν πρέπει να έχουν το προνόμιο να αγωνιστούν στο δικό μας γήπεδο στα Ευρωπαϊκά τους παιγνίδια, και η δική μας η διοίκηση πρέπει να αναλάβει άμεσα δράση καθώς οι συγκεκριμένοι κύριοι θα έρθουν στη Λάρνακα για να προκαλέσουν ζημιές στο γήπεδο μας.

Ας πάνε να αγωνιστούν στο ΓΣΠ του Φοίβου Κωνσταντινίδη. Στο Παπαδόπουλος, το ιδιόκτητο γήπεδο της Ανόρθωσης, δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Αν οι διάφοροι παράγοντες δεν θέλουν να θρηνούμε θύματα σε μερικές εβδομάδες από τώρα από την κόντρα που έχει ξεσπάσει, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κάνουν για μία φορά το σωστό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ