Αλέξα, και άλλοι, το νου σας!

Την αρχή με τις κίτρινες κάρτες φέτος, φυσικά και θα την έκανε ο Νταν Αλέξα! Σε ένα σημείο του παιγνιδιού με την Γκέφλε όπου δεν υπήρχε κίνδυνος για την ομάδα μας, ο Αλέξα έκανε για ακόμα μία φορά τα… δικά του και δέχθηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα της χρονιάς για την ομάδα μας, η οποία ήταν και η μοναδική στο πρώτο παιγνίδι με τους Σουηδούς. Τώρα, αν καταφέρει και δεχθεί ακόμα μία κίτρινη στον επαναληπτικό, θα χάσει το πρώτο παιγνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου.

Με το ρόστερ μας να είναι μικρότερο σε σχέση με την περσινή χρονιά, θα πρέπει να είμαστε πιο πειθαρχημένοι στο παιγνίδι μας και να μην δίνουμε ευκαιρίες στους διαιτητές να τιμωρούν τους ποδοσφαιριστές μας με κάρτες. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που στην Ευρώπη από γύρο σε γύρο αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην στερούμαστε χωρίς λόγο ποδοσφαιριστές από τα παιγνίδια που έρχονται.

Από φέτος, στις υπηρεσίες της ομάδας υπάρχει ο  πρώην διαιτητής Νίκος Σάββα ο οποίος έχει αναλάβει την επιμόρφωση των ποδοσφαιριστών μας σε θέματα κανονισμών διαιτησίας. Ευελπιστούμε ότι ο κ. Σάββα θα καταφέρει να εμπεδώσει κάποια πράγματα στους ποδοσφαιριστές μας όσον αφορά στις κάρτες και να μην ξαναδούμε ότι γινόταν πέρσι, που αρκετές από τις κίτρινες κάρτες που δεχθήκαμε ήταν αποτέλεσμα απειθαρχίας των ποδοσφαιριστών μας στον αγωνιστικό χώρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ