Τζέισον: «Μου τηλεφώνησαν από την Ανόρθωση λίγο πριν πάω Αγγλία»

Στο protathlima.com μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης Τζέισον Δημητρίου, ο οποίος αναφέρθηκε στα γεγονότα που οδήγησαν στη μεταγραφή του στην ομάδα μας. Επιβεβαίωσε ότι θα πήγαινε Αγγλία μετά την αποδέσμευσή του από την ΑΕΚ, αλλά δέχθηκε τηλεφώνημα από πλευράς Ανόρθωσης λίγο πριν φύγει για Αγγλία και πως όλα συμφωνήθηκαν άμεσα. Αναλυτικά:

«Χθες, όταν ‘χωρίσαμε’ με την ΑΕΚ και υπογράψαμε το χαρτί, μόλις μπήκα στο αυτοκίνητό μου έλαβα ένα τηλεφώνημα από έναν μάνατζερ που μου ρώτησε αν έφυγα από την ΑΕΚ. Αρχικά θα πήγαινα στην Αγγλία, αυτό ήταν το πλάνο μου. Πέντε λεπτά αργότερα με πήραν τηλέφωνο από την Ανόρθωση, τους είπα ότι θα πήγαινα σπίτι και μου είπαν μη φύγεις, έλα σε μας και θέλουμε να μιλήσουμε. Πήγα εκεί, όλα όσα είπαμε ήταν τέλεια και συμφωνήσαμε. Ήθελα να μείνω στην Κύπρο, το είπα και στην ΑΕΚ ότι αν δεν πήγαινα στην Αγγλία θα έμενα στην Κύπρο. Ο άνθρωπος που μου τηλεφώνησε δεν έκανε τίποτα κακό. Με πήρε όταν ‘χωρίσαμε’ με την ΑΕΚ και μου μετέφερε το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης. Εφόσον είχα την ευκαιρία να παίξω για την Ανόρθωση είπα ‘φυσικά’. Μόλις είχα βγει από το κτίριο είχε ανέβει στην ιστοσελίδα η είδηση, σε όλες τις ιστοσελίδες. Γι’ αυτό έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Η πτήση μου ήταν στις 10 το βράδυ, τελειώσαμε με την ΑΕΚ γύρω στις 5.30 και στην Ανόρθωση ξέρανε ότι έπρεπε να συμφωνήσουμε πολύ γρήγορα και το κάναμε, έτσι αποφάσισα να μείνω στην Κύπρο. Ξέρω ότι προσπαθούν να το παρουσιάσουν λες και έκανα κάτι κακό αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια».

Για τις κακοήθειες από πλευράς ΑΕΚ:

«Διάβασα επίσης ότι λένε ότι ήθελα να τους πάρω στη ΦΙΦΑ. Αυτό είναι 100% ψέμα. Ποτέ δεν είπα ότι θα τους πήγαινα στη ΦΙΦΑ παρότι θα μπορούσα να το κάνω αφού ήμουν απλήρωτος για τέσσερις μήνες. Ωστόσο τους είπα ότι ποτέ δε θα κάνω κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω γιατί το λένε αυτό. Εγώ και ορισμένοι άλλοι παίκτες φύγαμε το βράδι του αγώνα με την Ομόνοια (σ.σ. Κυριακή 18/5, τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ) και πήγαμε στα σπίτια μας γιατί δικαιούμασταν να φύγουμε. Αυτή η συμφωνία υπογράφτηκε τη Δευτέρα ή την Τρίτη (σ.σ. 19-20/5), όταν εμείς βρισκόμασταν στο εξωτερικό. Δεν υπέγραψα όχι γιατί δε συμφώνησα, αλλά γιατί είχα φύγει την Κυριακή».

Χαρούμενος που θα αγωνίζεται στην Ανόρθωση:

«Είμαι πολύ πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Ανόρθωση. Μόλις μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ εκεί άφησα την ομάδα στην οποία θα υπέγραφα στην Αγγλία. Ανυπομονώ πραγματικά να παίξω για την Ανόρθωση. Σε περίπου 3-4 βδομάδες θα προπονούμαι κανονικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Ο γιατρός μου στην Αγγλία μου είπε ότι σε περίπου έναν μήνα θα μπορώ να παίξω κανονικά σε αγώνες. Θα δουλέψω πολύ σκληρά αυτό τον μήνα για να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και να μπορέσω να παίξω το συντομότερο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ