Τσιταϊσβίλι: «Πολυθεσίτης μεσοεπιθετικός υψηλού επιπέδου»

Την δική του τοποθέτηση για την τελευταία μεταγραφή της ομάδας μας, Σιότα Γκριγκαλασβίλι, έκανε ο Κλιμέντι Τσιταϊσβίλι. Ο «Κόμπα» ο οποίος είναι προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας μας, μίλησε στην «Goal» χαρακτηρίζοντας τον Γεωργιανό ως ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή με προοπτική. Ανέφερε αρχικά:

«Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, τον γνωρίζω και πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στο πρωτάθλημα. Αγωνίζεται σε όλες τις μεσοεπιθετικές θέσεις, δεξιά, αριστερά και στο κέντρο. Η θέση στην οποία πιστεύω ότι αποδίδει καλύτερα είναι του δεύτερου επιθετικού, να ανεβαίνει πίσω από τον στράικερ»

Ως γνωστό, ο Σιότα Γκριγκαλασβίλι βρισκόταν στο ρόστερ της Ντίλα Γκόρι, και ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της εφιαλτικής εκείνης βραδιάς για την ομάδα μας. Ο Τσιταϊσβίλι θυμάται πολύ καλά την εξαιρετική παρουσία του στον επαναληπτικό του Αντώνης Παπαδόπουλος και προσθέτει:

«Στο δεύτερο παιχνίδι, τη ζημιά μας την είχε κάνει πρώτα αυτός αφού έδωσε δύο ασίστ και δεχθήκαμε δύο καθοριστικά τέρματα»

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για το βαθμό δυσκολίας του ποδοσφαιριστή να προσαρμοστεί στην ομάδα μας, δήλωσε:

«Εάν είχε παίξει μόνο στο πρωτάθλημα της Γεωργίας τότε θα έλεγα πως ναι, θα θέλει βοήθεια. Έπαιξε όμως για ένα χρόνο στη Ρωσία, είναι στα πλάνα του Τιμούρ για την Εθνική και μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι η Ανόρθωση. Η ηλικία και η αξία του δείχνουν πως έγινε μια πολύ καλή κίνηση ενίσχυσης από την ομάδα μας»

Όσο αφορά το πέρασμα του από την Ρωσσική Αλάνια (ο Λαβόρδε βρέθηκε μια ανάσα από την ένταξη του το περασμένο καλοκαίρι), ο «Κόμπα» πρόσθεσε:

«Έπαιξε σε εννιά αγώνες πρωταθλήματος με την Αλάνια, η οποία όμως δεν είχε καλή πορεία και τον χειμώνα τον ζήτησε η SKA Ενέργκια για να τη βοηθήσει στους αγώνες μπαράζ. Από όσα γνωρίζω, έκανε καλές εμφανίσεις και με τις δύο αυτές ομάδες»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ