Του επιθετικού περνά από το… Ρέζεκ

Μια από τις θέσεις στις οποίες η ομάδα μας “φωνάζει” ότι χρειάζεται ενίσχυση, είναι του κεντρικού επιθετικού. Εκεί, ο Χρίστος Κασσιανός θέλει να κάνει μια επιλογή όσο το δυνατόν χαμηλότερου ρίσκου, αφού δεν επιτρέπεται το ενδεχόμενο αποτυχίας. Εξ ου και έχουν προσεγγιστεί τις τελευταίες μέρες μεγάλα ονόματα, από την Ελλαδική κυρίως αγορά αλλά και το Ισραήλ, προκειμένου να διερευνηθούν οι προθέσεις τους.

Τα πάντα όμως είναι υπό την αίρεση του οικονομικού, που αφορά τόσο στις απαιτήσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, όσο και σε ενδεχόμενες απαιτήσεις ομάδας που έχει τα δικαιώματά του, εάν δεν είναι ελεύθερος. Στην ομάδα μας, το διαθέσιμο κονδύλι που υπάρχει δύναται να αυξηθεί, εάν υπάρξει συμφωνία για πώληση του Γιαν Ρέζεκ.

Προτάσεις για το Τσέχο επιθετικό υπήρξαν, αλλά φαίνεται να μην ικανοποιούσαν ούτε την Ανόρθωση οικονομικά, ούτε τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Στον τελευταίο αρέσει η Κύπρος, τη θεωρεί σαν ένα καλό χώρο εγκατάστασης για τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ ήταν θετικός στο να μειωθούν οι απολαβές του για να παραμείνει.

Πλέον, τα χρονικά περιθώρια για συμπλήρωση του ρόστερ στενεύουν και αναπόφευκτα εντός των επόμενων ημερών θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ