«Το ίδιο ποιοτική με πέρσι»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στα μεταγραφικά της ομάδας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ομάδα θα είναι το ίδιο ποιοτική με πέρσι, με αισθητά μειωμένο μισθολόγιο.

Για τον Παβίσεβιτς:

 «Ο Παβίτσεβιτς ήταν πρώτη επιλογή του προπονητή μας, κρατήσαμε μακριά το όνομα του από το φως της δημοσιότητας και τελικά έπειτα από σωστή διαπραγμάτευση καταφέραμε να αποσπάσουμε την μεταγραφή του και από χθες βράδυ είναι στην Κύπρο. Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, όλα πήγαν καλά, περιμένουμε ακόμα κάποια αποτελέσματα και τότε θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία».

Για τον προγραμματισμό:

 «Ολοκληρώνουμε πέντε μεταγραφές και θα προχωρήσουμε. Θα αποκτηθεί σίγουρα επιθετικός και μέσος, ενώ δεν αποκλείουμε να υπάρχει και περεταίρω ενίσχυση και σε κάποιες άλλες θέσεις που θέλει ο προπονητής. Περιμένουμε απάντηση από έναν ποδοσφαιριστή, ενώ έχουν εντοπιστεί και άλλοι 2-3 ποδοσφαιριστές με τους οποίους βρισκόμαστε σε επαφή».

Για την ποιότητα της νέας Ανόρθωσης:

«Η ομάδα πιστεύω ότι δεν θα υστερεί σε ποιότητα από το περσινό ρόστερ, θα είναι στα ίδια επίπεδα, με την διαφορά ότι τα οικονομικά δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Το μισθολόγιο των παικτών θα είναι αισθητά μειωμένο. Χτίζεται μια ομάδα καλή, γίνεται σωστή δουλειά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ