«Θα τα καταφέρουμε»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου ο οποίος αναφέρθηκε στα οικονομικά αλλά και μεταγραφικά του σωματείου.

Για τα κριτήρια Ιουνίου:

«Καλούμε τον κόσμο να αγοράσει τα εισιτήρια διαρκείας. Κάνουμε αγώνα δρόμου για να τα καταφέρουμε. Το οικονομικό είναι ένας βραχνάς αφού υπάρχουν πολλά έξοδα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και αυτή τη φορά, όσο και αν φαντάζει βουνό».

Για τη μεταγραφή Σότα:

«Έπειτα από εισήγηση του προπονητή προχωρήσαμε στην απόκτηση του. Θα φτάσει στην Κύπρο μέσα στις επόμενες μέρες και αν όλα πάνε καλά θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του. Ο προγραμματισμός συνεχίζεται θα αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Είμαστε σε επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές. Δεν έχουμε τώρα κάτι να ανακοινώσουμε».

Για το θέμα Αρτυματά:

«Ευχαριστούμε τις ομάδες που απέσυραν το ενδιαφέρον τους, ενώ ήμασταν σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του. Ευχαριστούμε και όλους τους παράγοντες της Ανόρθωσης οι οποίοι βοήθησαν να βρεθούν λεφτά για να προχωρήσουμε σε αυτή τη μεταγραφή. Υπήρχε όμως μια πρόταση από άλλη ομάδα, η οποία ήταν 50% ψηλότερη από τη δική μας. Από τη στιγμή που εξέφρασε πρόθεση να συνεχίσει σε αυτή, λόγω των οικονομικών απολαβών, το θέμα όφειλε να λήξει για αυτό και αποσύραμε το ενδιαφέρον μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ