Συμφωνία με Juan Manuel;

Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης θα πρέπει να θεωρείται ο Ισπανός αμυντικός Juan Manuel Marrero Monzón ή σε συντομία Juanma.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Goalnews, ο αριστεροπόδαρος αμυντικός συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα και αυτό που απομένει είναι να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο ύψους €90000.
Ο Juanma είναι 31 ετών (18/10/1982), έχει ύψος 185cm και βάρος 82kg. Το δυνατό του πόδι είναι το αριστερό ενώ έχει την δυνατότητα να αγωνισθεί και ως αριστερός αμυντικός. Προέρχεται απο μια παραγωγική χρονιά σε όλους τους τομείς. Σε 36 συμμετοχές στην Segunda Division με την φανέλα της Numancia πέτυχε 7 γκολ και δέχθηκε 15 κίτρινες κάρτες. Κύριο χαρακτηριστικό του Juanma είναι η ευκολία που τρυπώνει στην αντίπαλη περιοχή σε στημένη φάση και με δυνατές κεφαλιές επιτυγχάνει όμορφα γκολ.
Την φετινή περίοδο σκόραρε στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία της Ισπανίας κόντρα στις Έρκουλες, Βιλιαρεάλ, Έλτσε, Χερέζ, Γκουανταλαχάρα, Σαπατέλ και Αλμερία.
Παλαιότερα αγωνίστηκε στις Ουέσκα, Ράγιο Βαγεκάνο ενώ για μια 6ετία βρισκόταν στην Λας Πάλμας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ