Συμφέρουν τα διαρκείας

Έχοντας πλέον την πλήρη εικόνα για τα δεδομένα της νέας περιόδου, μπορούμε να κρίνουμε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Τα νέα δεδομένα που παρουσιάζονται μπροστά μας, αφορούν στο πρώτο παιχνίδι της καινούριας χρονιάς, το οποίο τελικά δεν θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, καθώς το Σωματείο απεφάσισε να εξαγοράσει τη συγκεκριμένη ποινή. Επιπλέον, γνωρίζουμε και τις τιμές των εισιτηρίων ανά αγώνα, που θα είναι €15.

Εάν κάποιος προτίθεται να πάει σε όλα τα παιχνίδια της περιόδου, δηλαδή 13 πρωταθλήματος και 3 στα πλέυ-οφ, το κόστος ανέρχεται στα €240. Αν υποθέσουμε το ελάχιστο του ενός αγώνα για το κύπελλο ανεβαίνουμε στα €255. Η λογική και η προϊστορία μας θέλουν όμως να κάνουμε τουλάχιστον 2 ή 3 αγώνες για το κύπελλο, κάτι που ανεβάζει το κόστος στα €270 με €285.

Λαμβανομένων υπόψιν των πιο πάνω, οι τιμές των κανονικών εισιτηρίων σε Ανατολική και Δυτική (κάτω διάζωμα) που είναι €265 στο κέντρο και €245 προς τα άκρα των κερκίδων, κρίνονται ως λογικές. Παρόμοιες είναι και οι αναλογίες στα μαθητικά όπου τα €160-€180 μεταφράζονται σε διαρκείας που κοστίζει από  €140 έως €160.

Θα μπορούσε βέβαια να υπάρχει μια επιπλέον έκπτωση για όσους ανανεώνουν έγκαιρα τις κάρτες διαρκείας, προσφέροντας ένα μεγάλο ποσό στην ομάδα πριν καν ξεκινήσει η χρονιά. Γενικά όμως, οι τιμές πρέπει να κριθούν ως λογικές, ενώ συγκριτικά με άλλες ομάδες, παρουσιάζουμε τη μεγαλύτερη μείωση σε σχέση με τα διαρκείας της προηγούμενης χρονιάς. Όλα αυτά βέβαια τα λέμε με σεβασμό για συνανθρώπους μας για τους οποίους τα €245 στην Κύπρο της ανεργίας είναι πολλά λεφτά! Ευτυχώς όμως υπάρχει και η επιλογή του Νοτίου πετάλου, με κανονικό εισιτήριο διαρκείας μόλις €175! Σαν να λέμε €10/παιχνίδι.

Κατά τη δική μας άποψη, στόχος θα έπρεπε να είναι ο κάθε Ανορθωσιάτης να έχει το διαρκείας του κάθε χρόνο για το Αντώνης Παπαδόπουλος. Για να γίνει αυτό ωστόσο, απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από τους διοικούντες, πιο επαγγελματική αντιμετώπιση κάποιων ζητημάτων και πλήρης αλλαγή της φιλοσοφίας των διαρκείας: Όσοι επιλέγουν να ξοδέψουν μεγάλα ποσά από τον Ιούνιο-Ιούλιο, θα πρέπει να τυγχάνουν γενναιόδωρης έκπτωσης και ανταμοιβής, όπως επίσης και όσοι το κάνουν κάθε χρόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ