Προφίλ Gefle IF

Η σουηδική Gefle IF είναι μια εκ των δύο πιθανών μας αντιπάλων μετά την σημερινή κλήρωση για τους πρώτους προκριματικούς γύρους του Europa League. Ιδρύθηκε το 1882 και αγωνίζεται στο στάδιο Strömvallen χωρητικότητας 7000 θέσεων. Την περσινή περίοδο τερμάτισε στην 11η θέση, εξασφαλίζοντας την έξοδό της στο Europa League μέσω του θεσμού του fair play.

Η σκανδιναδική ομάδα θα ξεκίνησει τις υποχρεώσεις της από τον πρώτο προκριματικό γύρο μιας και οι ελάχιστες Ευρωπαϊκές της παρουσίες της έχουν αποφέρει μόλις 3625 βαθμούς. Συγκεκριμένα θα εκπροσωπήσει την Σουηδία μόλις για τρίτη φορά σε Ευρωπαϊκά κύπελλα, έχοντας ήδη συμμετοχές τις διετίες 2006-2007 και 2010-2011 όπου στην παρθενική της εμφάνιση αποκλείστηκε από ομάδα από την Ουαλία, ενώ την δεύτερη φορά από την Τσίμπιλι Γεωργίας.

Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι το Σουηδικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη, με την Gefle IF να βρίσκεται μετά από 13 αγωνιστικές στην 12η θέση με απολογισμό 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες. Σήμερα μάλιστα αγωνίζεται στις 20:00 εντός έδρας της απέναντι στην Djugarden. Στο δυναμικό της υπάρχουν 20 ντόπιοι ποδοσφαιριστές, δύο Γκανέζοι, ένας Νοτιοαφρικανός και ένας Φιλανδός. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο προπονητής της Per Olsson βρίσκεται στο πάγκο της ομάδας από το 2005.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ