Ούτε αναφορά στον Τιμούρ

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Στα Μ.Μ. Ενημέρωσης και συγκεκριμένα στη συχνότητα του SupersportFM μίλησε ο σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου. Για άλλη μια φορά δεν αποφεύχθηκε η εναντίωση και η απαράδεκτη συμπεριφορά προς το πρόσωπο του Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο κύριος Αλεξάνδρου, ερωτηθείς από την αθλητικογράφο Στέλλα Σωκράτους κατά πόσο το νέο απόκτημα της ομάδας μας, Γκρικαϊσβίλλι, ήταν σύσταση από τον Τιμούρ Κετσπάγια, απέφυγε να απαντήσει την ερώτηση, άλλαξε κατ’ευθείαν θέμα και δεν αναφέρθηκε καθόλου στον Τιμούρ.

Προς τι το μίσος σας κύριοι γι’αυτόν τον άνθρωπο; Θα έπρεπε να πλέννετε το στόμα σας όταν αναφέρεστε σε αυτόν τον άνθρωπο και ο Τιμούρ δεν πρέπει να τυγχάνει αυτής της συμπεριφοράς ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. Κάθε μέρα μας απογοητεύετε όλο και περισσότερο. Η υπομονή έχει και τα όρια της. Ελπίζω να μην φτάσει μια μέρα να ξεσπάσει ο κόσμος.

Ένας αγνός οπαδός της Ανόρθωσης.
Α.Ι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ