Ουδέν κακόν αμιγές καλού

Η αποτυχία ένταξης του Αρτυματά στο δυναμικό της ομάδας, φαντάζει την δεδομένη στιγμή ως περισσότερο επικοινωνιακή ήττα. Ωστόσο αν δούμε τα πράγματα με ψυχραιμία η επόμενη μέρα μας βρίσκει σε καλύτερη κατάσταση.

Καταρχήν παρέμειναν στο ρόστερ δύο παιδιά που έχουν την προοπτική, αλλά και την ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν. Ο Μάρκος Μιχαήλ προέρχεται από μια χρονιά στην οποία μέτρησε 16 συμμετοχές και σκόραρε 4 φορές, ενώ ο Οικονόμου ανυπομονεί να αποδείξει ότι τα λεφτά που δαπανήθηκαν για την αγορά του θα πιάσουν τόπο. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, ενισχύεται το Κυπριακό στοιχείο στο ρόστερ μιας και ουσιαστικά θα δίναμε δύο συμπατριώτες μας για να πάρουμε ένα.

Αν υποθέσουμε ότι τα λεφτά που εξοικονομήθηκαν έφεραν στην ομάδα μας όχι μόνο τον Γκριγκαλασβίλι αλλά και μελλοντικά ξένο αμυντικό μέσο, τότε με τα σημερινά δεδομένα βγαίνουμε κερδισμένοι. Ο Γεωργιανός εντυπωσίασε στον περσινό εντός έδρας αγώνα με την Ντίλα με την ντρίπλα, το κράτημα μπάλας και τις τελικές του πάσες και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα αποτελέσει μια από τις αποκαλύψεις της φετινής χρονιάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ