Ομάδα με προοπτικές

Στην αρχή του καλοκαιριού και βλέποντας τους ποδοσφαιριστές που έφευγαν και δεν αναπληρώνονταν, υπήρχε το μεγάλο ερώτημα για το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα στο πρωτάθλημα που έρχεται, ιδιαίτερα και μετά τη μεγάλη μείωση στο μισθολόγιο των ποδοσφαιριστών.

Από την περσινή Ανόρθωση, έφυγαν πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να δώσουν το κάτι περισσότερο, όπως οι Λαβόρδε, Ιτζάγκι και Ίλιτς, ενώ έφυγαν και αρκετοί άλλοι που θεωρούνταν σημαντικά γρανάζια, όπως ο Σπαντάτσιο. Ίσως ακολουθήσουν και οι Ρέζεκ, Κάλβο, κάτι που θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες.

Οι τελευταίες όμως μεταγραφικές προσθήκες, έφεραν και πάλι την ευφορία στον κόσμο της ομάδας, ιδιαίτερα από τη μεγάλη επικοινωνιακή αλλά και αγωνιστική ήττα, για τον αρθρογράφο, στην περίπτωση Κωστάκη Αρτυματά.

Τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώθηκαν μεταγραφές ποιοτικών ποδοσφαιριστών, ποδοσφαιριστών όπου ακόμη και στην περσινή Ανόρθωση θα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Κολαούτι, Δημητρίου και Παβίσεβιτς έρχονται να δώσουν ποιότητα στην ομάδα, με τους δύο πρώτους να αγωνίζονται σε θέσεις όπου τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίσαμε προβλήματα.

Ακόμη και πέρσι όπου η ομάδα για μεγάλο διάστημα κατάφερνε με σχετική ευκολία να στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, στο δεύτερο μισό χάναμε απίστευτες ευκαιρίες που ήταν και ένας από τους λόγους που δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ο Κολαούτι θεωρείται ένας επιθετικός που «σκοτώνει» στο αντίπαλο τετράγωνο, και αν οι μεσοεπιθετικοί τον τροφοδοτήσουν κατάλληλα, αναμένεται να πετύχει αρκετά τέρματα με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Για τον Τζέισον Δημητρίου, πάνε αρκετά χρόνια να έχουμε τέτοιας ποιότητας ποδοσφαιριστή στο δεξί αμυντικό άκρο.

Αν η επιλογή και στη θέση του αμυντικού χαφ είναι ανάλογης ποιότητας και με τις τελευταίες προσθήκες, τότε του χρόνου θα παρουσιάσουμε μία δυνατή ομάδα η οποία θα έχει στις τάξεις της ποιοτικούς ξένους ποδοσφαιριστές και ταλαντούχους Κύπριους νεαρούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ