Ο σχεδιασμός δείχνει 4-3-3

Ένα από τα ερωτήματα για τη νέα χρονιά, είναι το πώς προτίθεται να παρατάξει την ομάδα ο Χριστάκης Κασσιανός στον αγωνιστικό χώρο, με τις κινήσεις μέχρι τώρα να δείχνουν ότι το 4-3-3 ίσως διατηρηθεί με τη νέα χρονιά.

Κατά την περσινή χρονιά με το Λέβι στον πάγκο, η ομάδα μας ξεκίνησε με 4-3-3, συνέχισε με το 4-4-2 που ήταν περισσότερο 4-2-4, και επέστρεψε στο 4-3-3 στα τελευταία παιγνίδια του Λέβι καθώς και στη συνέχεια με τον Πάμπο Χριστοδούλου.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός μέχρι σήμερα, δείχνει πως ο Χριστάκης Κασσιανός κάνει σκέψεις για να χρησιμοποιήσει το 4-3-3 με τη νέα χρονιά. Η ομάδα έχει δύο κεντρικούς επιθετικούς, ενώ ακόμη και αν φύγει ο Ρέζεκ θα έρθει κάποιος άλλος στη θέση του, με τον Οκκά να είναι περισσότερο μία λύση πάγκου. Στα άκρα της επίθεσης υπάρχει πλειάδα ποδοσφαιριστών, όπως οι Φοφανά, Αβραάμ, Κάλβο.

Στη μεσαία γραμμή, για τη θέση του επιτελικού υπάρχουν οι Μαρσίνιο και Σόσα, ενώ Μαραγκός, Αλέξα, Οχαγιόν και η μεταγραφή που αναμένεται, δείχνουν μία ισορροπία στις τρεις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Δύο εξάρια, δύο οκτάρια και δύο δεκάρια.

Φυσικά είναι νωρίς για να έχουμε την πλήρη εικόνα, αλλά το ρόστερ μέχρι στιγμής δείχνει ότι το σχήμα που έχει στο μυαλό του ο Χριστάκης Κασσιανός είναι το 4-3-3, αλλά υπάρχουν οι πολυυθεσίτες ποδοσφαιριστές που θα του δώσουν την ευχέρεια να προχωράει σε αλλαγές τακτικής όταν χρειάζεται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ