Μην πέσετε στην παγίδα τους

Είναι φανερό ότι η διοίκηση της ΑΕΚ, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κλίμα πόλωσης και έντασης. Όπως είχαμε γράψει και πέρσι, με αφορμή κάποιες ενέργειες του ΑΠΟΕΛ τότε, την ένταση επιδιώκουν οι αδύνατοι. Προσπαθούν να φανατίσουν τον κόσμο τους, προκειμένου να αποκομίσουν οφέλη. Στην προκειμένη περίπτωση να πωλήσουν εισιτήρια διαρκείας και να αποπροσανατολίσουν από τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν, τα οποία μας αφήνουν παγερά αδιάφορους.

Η δική μας ομάδα, έχει ήδη ταξιδέψει στην Ολλανδία και σε λίγο αντιμετωπίζει τοπική ομάδα στο πρώτο της φιλικό. Είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Προφανώς όσοι δεν έχουν στόχους και υποχρεώσεις, πρέπει κάτι να βρουν να… ξύνονται!

Εμείς, μη έχοντας αυτή την πολυτέλεια, οφείλουμε να μείνουμε απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο μας και στην ταυτόχρονη ποιοτική ενίσχυση της ομάδας, μέσα στα πλαίσια που έχουν τεθεί. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να συντείνουμε κατακαλόκαιρα στο να… ανεβαίνει το θερμόμετρο. Ας τους ευχηθούμε απλά, καλά μπάνια!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ