Μεταγραφομπερδέματα…

Όσο περνούν οι ώρες όλο και περιπλέκεται η περιβόητη πια μεταγραφή Αρτυματά στην ομάδα μας.

Στην αρχική συμφωνία, μεταξύ άλλων ως αντάλλαγμα για την ομάδα του Παραλιμνιού, περιλαμβανόταν ο Χρίστος Μάστρου. Η ομάδα μας, βολιδοσκόπησε – και κάτι παραπάνω – τον Αντώνη Γιωργαλλίδη ώστε να έχει και την εναλλακτική έτοιμη. Ο νεαρός διεθνής πορτιέρο ωστόσο αρνήθηκε να αποχωρήσει από το Αντώνης Παπαδόπουλος, ο Γιωργαλλίδης πήρε μήνυμα να μην χαλάσει το προσύμφωνο με Πλατανιά και η μεταγραφή μπήκε στο ψυγείο.

Σήμερα, κι ενώ όλα έδειχναν ότι μέχρι το βράδυ θα υπάρξει συμφωνία την οποία προανήγγειλε μάλιστα ο Σάββας Κάκος από το Σάββατο αλλά και ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης σήμερα το πρωί, φαίνεται και πάλι το θέμα να σκοντάφτει στα… αντισταθμιστικά οφέλη της Ένωσης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα διαρρέουν στα ΜΜΕ, αυτή τη φορά ο παίχτης που αρνείται να αποχωρήσει από το ΠΑΠ είναι ο Δημήτρης Οικονόμου, που μόλις πέρσι επενδύσαμε γύρω στις 150 χιλιάδες ευρώ προκειμένου ακριβώς να φύγει από το Παραλίμνι και να ενταχθεί στην ομάδα μας!

Το θέμα φαίνεται να μπερδεύεται ακόμα περισσότερο, αφού κάποιες ιστοσελίδες γράφουν και τρίτη ομάδα, την οποία δεν αφήνει ασυγκίνητη το ενδεχόμενο να κάνει τον Κωστάκη Αρτυματά δικό της και δεν είναι απίθανο να μπει σφήνα στην υπόθεση.

Ο χρόνος και μόνο θα δείξει αν η υπόθεση έχει αίσιο τέλος για την ομάδα μας ή ναυαγήσει τελικά η μετακίνηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ