«Κόπηκε» ο Πάνος Λινάρδος

Αίσθηση προκάλεσε η μη συμπερίληψη του 22χρονου, Ελλαδίτη, επιτελικού μέσου Πάνου Λινάρδου, στην αποστολή για το Χόντερλου.

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που έκανε αρκετούς να συζητούν γι’ αυτόν με τις παρουσίες του την περσινή περίοδο στα γήπεδα της Β΄Κατηγορίας με την ΑΕΖ Ζακακίου, αλλά και στο περσινό ευρωπαϊκό πανεπιστημιακό τουρνουά φούτσαλ, στο Μιλάνο της Ιταλίας. Επιβεβαίωσε δε τα όσα λέγονταν γι’ αυτόν και στην πρώτη επίσημη προπόνηση, όταν “γέμισε” το μάτι των περισσοτέρων φιλάθλων μας αφού ήταν ίσως ο καλύτερος παίχτης στο δίτερμα.

Βέβαια, αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι, αφού δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έδινε στις προπονήσεις αλλά και αν οι πανεπιστημιακές του υποχρεώσεις στο ΤΕΠΑΚ συμβιβάζονται με τους ρυθμούς προπονήσεων στην Ανόρθωση. Επιπλέον, να σημειώσουμε ότι ο Λινάρδος κλείνει τα 22 σε λίγες μέρες και ως εκ τούτου θα έπαιρνε θέση ξένου στο ρόστερ. Όχι βέβαια πως αναμένεται να συμπληρωθούν οι θέσεις των ξένων.

Το θετικό είναι ότι παραμένει στο δυναμικό της ομάδας και ελπίζουμε να δοθεί τουλάχιστον σε ομάδα πρώτης κατηγορίας ως δανεικός, ώστε να μη “χαθεί” στις μικρές κατηγορίες. Μακάρι οι Μαρσίνιο και Γκριγκαλασβίλι να δικαιώσουν την επιλογή του Χρίστου Κασσιανού να τους φέρει στην ομάδα και να αφήσει εκτός τον Ελλαδίτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ