Καθυστερούμε πολύ

Οι ημέρες φεύγουν, σε λιγότερο από ένα μήνα η ομάδα δίνει το πρώτο της Ευρωπαϊκό, και ο προγραμματισμός έχει μείνει πάρα πολύ πίσω. Οι περισσότερες περιπτώσεις αποδεσμεύσεων έχουν  ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά η μεταγραφική ενίσχυση έμεινε στάσιμη τις τελευταίες ημέρες.

Όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, στο πρώτο Ευρωπαϊκό μας παιγνίδι θα αγωνιστούμε με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, καθώς μέχρι να ολοκληρωθούν οι νέες μεταγραφές και να μπουν στο πετσί της ομάδας, θα έχει χαθεί αρκετός χρόνος. Το χειρότερο σενάριο είναι να φύγουν και άλλοι ποδοσφαιριστές από την ομάδα, κάτι που θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Υπάρχουν αρκετές ελλείψεις στο ρόστερ αυτή τη στιγμή, σε αρκετές σημαντικές θέσεις, και θα είναι κρίμα να παρουσιάσουμε ομάδα με μεγάλα κενά στο Europa League. Ένας θεσμός ο οποίος θα μας δώσει σημαντικές οικονομικά ανάσες αν καταφέρουμε να διακριθούμε, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να ενδυναμώσουμε το ρόστερ μας στις θέσεις στις οποίες παρουσιάζουμε ελλείψεις αυτή τη στιγμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ