Οι εκλεκτοί του Κασσιανού

Την αποστολή για το ταξίδι της προετοιμασίας στο Γκόλντεν Τούλιπ του Χόντερλου, Ολλανδίας ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ανόρθωσις, δια της επίσημης ιστοσελίδας του Σωματείου. Την αποστολή αποτελούν 25 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:

Valverde Matthieu, Andic Marko, Paulo Jorge, Calvo Toni, Οκκάς Ιωάννης, Αβραάμ Ανδρέας, Μαραγκός Χριστάκης, Σιέλης Βαλεντίνος, Μάστρου Χριστάκης, Οικονόμου Δημήτρης, Grigalashvili Shota, Alexa Dan, Rezek Jan, Galamaz George, Fofana Gaoussou, Marcinho, Ohayon Moshe, Pavicevic Savo, Κωνσταντίνου Γαβριήλ, Θεοδώρου Ζαχαρίας, Λοϊζίδης Παναγιώτης, Λαΐφης Κωνσταντίνος, Ανδρέου Αδάμος, Μακρής Ανδρέας και Χατζηγεωργίου Αδάμος.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ελλαδίτης Πάνος Λινάρδος που αποκτήθηκε τα Χριστούγεννα, οι Μάρκος Μιχαήλ και Νίκος Ευθυμίου. Και οι τρεις προορίζονται να δωθούν με υποσχετική. Ακόμα, απουσιάζει ο νεαρός Αλβανός τερματοφύλακας Αldo Τeqja, ο οποίος βρίσκεται με την Εθνική της χώρας του στους Μεσογειακούς αγώνες και θα ενσωματωθεί με την ομάδα με την επιστροφή της στην Κύπρο.

Πέραν των ποδοσφαιριστών, στην Ολλανδία θα μεταβούν η τεχνική ομάδα, δηλαδή Χριστάκης Κασσιανός, Νίκος Νικολάου, Γιώργος Γεωργίου και Arian Beqaj, όπως επίσης οι Ιούλιος Κονναρής, Κουντουριώτης Δημήτρης, Νώντας Αδάμου, Panov Plamen, Svetoslav Atanasov, Αντώνης Παναγιώτου και Gabriel Ghitescu.

Αρχηγός  της αποστολής η οποία επιστρέφει στις 10 Ιουλίου, θα είναι ο Πανίκος Πούνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ