Έξι κενές θέσεις ξένων

Φέτος είναι η τελευταία χρονιά που οι Κυπριακές ομάδες δικαιούνται να έχουν 17 κοινοτικούς και ξένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους, καθώς από του χρόνου ο αριθμός αυτός πέφτει στους 15. Μέχρι στιγμής, από τις 17 θέσεις που δικαιούμαστε, κάτοχο έχουν μόνοι οι 11, και είναι ρεαλιστικό το σενάριο να μην χρησιμοποιήσουμε όλες τις θέσεις.

Οι 11 είναι οι ακόλουθοι: Βαλβέρδε, Γκάλαμαζ, Ζόρζε, Άντιτς, Αλέξα, Οχαγιόν, Μαρσίνιο, Φοφανά, Κάλβο, Ρέζεκ και Σόσα. Ο Λινάρδος είναι κάτω των 21 και δεν δηλώνεται σε αυτή τη λίστα. Δεν υπολογίζουμε τους Σπαντάτσιο και Σκοπελίτη οι οποίοι θεωρούνται παρελθόν από την ομάδα μας.

Όπως είπαμε αρκετές φορές, δεν χρειάζεται να συμπληρώσουμε και τις 17 θέσεις κοινοτικών και ξένων που έχουμε. Καλύτερα να πάρουμε τρεις – τέσσερις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και οι άλλες θέσεις να συμπληρωθούν από τα ταλέντα της ομάδας μας. Μπορούμε κάλλιστα να φέρουμε ακόμη 2-3 νεαρούς και εξελίξιμους όπως το Λινάρδο που θα στοιχήσουν πολύ λίγο, όπου μπορεί να χτυπήσουμε φλέβα χρυσού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ