Εξαγορά ποινής κεκλεισμένων των θυρών

Ένα ακόμα κίνητρο για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας δίδει η ομάδα μας, αφού όπως ανακοίνωσε προτίθεται να εξαγοράσει την ποινή κεκλεισμένων των θυρών για το πρώτο παιχνίδι της νέας αγωνιστική περιόδου. Ως γνωστόν, έχουμε τιμωρηθεί από την Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ, λόγω των επεισοδίων στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, στην τελευταία αγωνιστική του δευτέρου γύρου του φετινού πρωταθλήματος.

“Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την απόφαση όπως εξαγοράσει την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στο Σωματείο μας από την Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ. Ήδη έχουμε ενημερώσει την ΚΟΠ για την απόφαση μας και ευελπιστούμε ότι η Ομοσπονδία θα μας επιτρέψει να αποπληρώσουμε το ποσόν με μηνιαίες δόσεις.

Παρά τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύει το Σωματείο μας δεν θέλαμε να στερήσουμε από τον κόσμο της Ανόρθωσης να δει την ομάδα λαμβανομένου υπόψη και της τιμωρίας της ομάδας μας στην Ευρώπη. Επιπλέον πιστεύουμε ότι θα υπάρξει και αγωνιστικό όφελος για την ομάδα που χρειάζεται την στήριξη του κάθε ενός από εμάς.

Επί τη ευκαιρία καλούμε τον κόσμο της Ανόρθωσης όπως στηρίξει το Σωματείο με αγορά καρτών διαρκείας για να στείλουμε σε όλους ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ανόρθωση είναι εδώ, δυνατή και ενωμένη.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ