Δεν ιδρώνει το αυτί τους

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Τι και αν η ομάδα έχει ξεπουλήσει σε τιμές ευκαιρίας ότι πιο ποιοτικό είχε, τι και αν φέρνουμε πίσω παίκτες οι οποίοι υπέσκαπταν το πρώην τεχνικό τημ (και για αυτό τον λόγο τους διώξαμε), τι και αν επικοινωνιακά έχουμε γίνει ο περίγελος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα εδώ και μερικούς μήνες:  “Το Σωματείο μας δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού και για λόγους αρχής αποσύρει το ενδιαφέρον του.”.

Για λόγους αρχής κ. Κάκο έπρεπε να είχες παραιτηθεί, για λόγους αρχής κ. Κάκο έπρεπε να πεις την αλήθεια για το χρέος πολύ πιο πριν καθώς αυτό δεν έγινε μέσα σε ένα χρόνο και το γνώριζες (αν κατάλαβα καλά τα ονομαστικά δάνεια που έχουν γίνει και έχουν προστεθεί στο χρέος είναι πλέον απαιτητά, αλλιώς γιατί είναι εκεί;), για λόγους αρχής έπρεπε να αναλάβεις την ευθύνη με όλη την σημασία της λέξης και να επωμιστείς και την οικονομική ζημιά που προκάλεσες, και το πιο σημαντικό για λόγους αρχής έπρεπε να πεις την αλήθεια για το τι γίνετε εδώ και 5 χρόνια στο σωματείο μας.

Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος να αναλάβει, πλέον δεν με ενδιαφέρει, και τώρα που έχει αναλάβει ο κ. Κάκος τι έγινε δηλαδή; Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι το χρέος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αυτό ήταν απλά ένα τέχνασμα για να αποτραπεί οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός (δεν γνωρίζω αν υπήρχε ή όχι). Διότι αυτό που στην ουσία είπε ο κ. Κάκος  ήταν ότι τα 6.7 εκ (αν θυμάμαι καλά) είναι ονομαστικά δάνεια του συμβουλίου (νυν και πρώην δεν παίζει σημασία, εδώ και 5 χρόνια οι ίδιοι είναι) και χρέη που θα εξοφληθούν από δεσμευμένα μελλοντικά έσοδα. Είναι σαν να είπε ότι το χρέος για εμένα τον κ. Κάκο είναι κάτι κάτω από τα 5 εκ. (μαζί με τη πώληση του Λαβόρδε) ενώ για οποιονδήποτε άλλον είναι 13 εκ. με ορισμένα από τα μελλοντικά έσοδα να είναι εκ τον προτέρων δεσμευμένα.

Εγώ προσωπικά έχω κουραστεί με αυτόν τον κύριο, ούτε να τον βλέπω μπορώ, ούτε να τον ακούω μπορώ αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν μπορώ να τον σεβαστώ, διότι και αντιπάθεια να έχω με τον πρόεδρο της ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗΣ ομάδας της Κύπρου θα έπρεπε να μου εμπνέει σεβασμό, αλλά ούτε αυτό δεν έχει πετύχει και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που έχει αυτή την άποψη.

Δεν ξέρω αν έχει βάλει σκοπό να μας καταστρέψει ή αν απλά είναι τόσο ανίκανος, αλλά είναι καιρός να αποφασίσει ο καθένας μας αν θα μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού για την ιστορία και το μέγεθος του σωματείου ΜΑΣ, εγώ προσωπικά δεν μπαίνω…

Φιλικά και Προβληματισμένα

Γ.Ο.

Υ.Γ. Απολογούμαι εκ των προτέρων αν ενόχλησαν τα λεγόμενα μου κάποιους από εσάς, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου..απλά έτσι βλέπω και νιώθω τα πράγματα αυτή τη δεδομένη στιγμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ