Ανακοινώθηκε επίσημα ο Κολαούτι

Και επίσημα ανακοινώθηκε η μεταγραφή Ρομπέρτο Κολαούτι στην Ανόρθωση από τη διοίκηση. Η συμφωνία αφορά μονοετή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού ποδοσφαιριστή με Ιταλικό διαβατήριο, διεθνή με το Ισραήλ, Ρομπέρτο Κολαούτι. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος θήτευσε, μεταξύ άλλων, σε Μπόκα Τζιούνιορς, Μακάμπι Χάιφα, Μακάμπι Τελ Αβιβ και Μπορούσια Γλκάντμπαχ αφίχθηκε σήμερα το πρωί στην Κύπρο  και συμφωνήθηκαν όλες οι τυπικές λεπτομέρειες και υπογράφτηκαν τα σχετικά συμβόλαια για μονοετή συνεργασία.

Μεγάλο μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή έχει ήδη καλυφθεί από φίλους του Σωματείου, οι οποίοι επέλεξαν να παραμείνουν ανώνυμοι, κάτι που τους τιμά ιδιαίτερα. Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί αυτούς τους ανθρώπους και όσους άλλους από το πρωί ήδη εκφράζουν πρόθεση να συνεισφέρουν οικονομικά για αυτή τη μεταγραφή.

Ο Κολαούτι θα ταξιδέψει σήμερα το απόγευμα στην Ολλανδία και να ενσωματωθεί άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα μας στο προπονητικό κέντρο Golden Tulip. Καλωσορίζουμε τον Κολαούτι στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή με τη φανέλα του Σωματείου μας στο ΑΝΟΜΕDIA θα δημοσιευτούν αύριο στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ