Ανακοινώθηκαν τα φιλικά προετοιμασίας

Πέντε φιλικά παιχνίδια θα δώσει η ομάδα μας ενόψει της προετοιμασίας της για το Γιουρόπα Λίγκ αλλά και της ποδοσφαιρικής περιόδου 2013-2014. Πρεσικάαφ ΟλλανδίαςΓκεντΛέουβεν από το Βέλγιο και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν μαζί μας στην Ολλανδία ενώ η πρόβα τζενεράλε θα γίνει στις 12 Ιουλίου με τον Απόλλωνα στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος. Παραθέτουμε την ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που θα δώσει η ποδοσφαιρική μας ομάδα μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της στο 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 στις 18:00 (όλα τα φιλικά σε τοπική ώρα Ολλανδίας) όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την FC PRESIKHAAF, ομάδα 3ης κατηγορίας στην Ολλανδία, στο πρώτο ουσιαστικό φιλικό το οποίο η τεχνική ηγεσία επέλεξε σκόπιμα ένα μικρής δυναμικότητας αντίπαλο.

Θα ακολουθήσουν δύο πολύ δυνατά φιλικά με την ΑΑ GENT και την OHL LUEVEN τα οποία θα γίνουν την Τρίτη 02 Ιουλίου στις 18:00 και την Πέμπτη 04 Ιουλίου στις 16:30 αντίστοιχα. Οι δύο αυτές ομάδες αγωνίζονται στο Βελγικό πρωτάθλημα στο Pro League, την ανώτατη κατηγορία της χώρας. Τα φιλικά προετοιμασίας επί Ολλανδικού εδάφους θα ολοκληρωθούν με ακόμα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, εναντίων της ομάδας του Παναθηναϊκού το οποίο θα γίνει τη Δευτέρα 08 Ιουλίου 2013 στις 19:00.

Η ομάδα μας, που επιστρέφει στην Κύπρο στις 09 Ιουλίου, θα δώσει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι εναντίων της ομάδας του Απόλλωνα, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 στις 19:30 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φίλους μας να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας πριν την έναρξη των Ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων στις 18 Ιουλίου .

Τα πέντε αυτά φιλικά παιχνίδια αναμένουμε ότι θα βοηθήσουν ουσιαστικά στην προετοιμασία της ομάδας μας και, με δεδομένη την ποιότητα και τη δυναμική των αντιπάλων, η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία να ετοιμαστεί κατάλληλα για τις επίσημες υποχρεώσεις της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ